Haberler

Burdur Müftüsü Artan, Antalya'ya Uğurlandı

Güncelleme:

Son İl Müftüleri Kararnamesi ile Antalya Müftülüğüne atanan Burdur Müftüsü Osman Artan, törenle Antalya'ya uğurlandı.

Son İl Müftüleri Kararnamesi ile Antalya Müftülüğü'ne atanan Burdur Müftüsü Osman Artan, törenle Antalya'ya uğurlandı.

İl Müftülüğü Hizmet Binası önünde düzenlenen törene, daire amirleri, personel ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Artan, 26 Ekim 2009 tarihinde başladığı Burdur Müftülüğü görevinden, tayininin Antalya'ya çıkması dolayısıyla ayrıldığını söyledi.

Burdur'a ve Burdurlulara hizmet etmekten mutluluk ve onur duyduğunu anlatan Artan, şöyle konuştu:

"Bu dünyada ayrılıklar vardır. Görev yaptığım süre zarfında en iyi şekilde Burdur'a hizmet etmeye çalıştım. Eğer başarılı çalışmalar yapıldıysa bu birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarımın katkılarıyla olmuştur. 4-5 sene gibi bir zaman içerisinde görevli arkadaşlarımızla, ilçe müftüsü arkadaşlarımızla, Burdur'umuzun değerli yöneticileriyle esnafıyla oda başkanlarımızla dernek başkanlarımızla sivil toplum kuruluşlarıyla çok güzel bir çalışma ortamı içerisinde bulunduk" dedi.

Artan, bu güzel çalışma ortamı içerisinde zamanın hızla akıp geçtiğini dile getirdi. "Biz de hasbel kader Burdur'dan ayrılmış olacağız ama gönlümüz sizinle olacak. İnşallah ve şunu bilmenizi istirham ediyorum ki Antalya'da kapımızın ve gönlümüzün sizlere açık olduğunu ifade ediyorum" diyen Artan, "Buraya kadar gelip de bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Burdur'dan güzel anı ve dostluklarla ayrılıyorum.  Varsa haklarımı helal ediyorum, haklarınızı helal etmenizi de talep ediyorum. Allah'a ısmarladık diyorum" diye konuştu.

Kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek kucaklaşan Artan, daha sonra uzun bir konvoy eşliğinde İnsuyu köyüne kadar yolcu edildi.

Bu arada Artan için Diyanet-Sen Burdur Şubesi tarafından Burdur Öğretmenevi'nde yemek düzenlendi. Yemeğe Müftü Osman Artan, müftü yardımcıları, şube müdürleri, vaizler, daire personeli ve il merkezinde görev yapan din görevlileri katıldı.

26 Ekim 2009'da Burdur Müftüsü olarak göreve başlayan Osman Artan, 5 Mart 2014 tarihli İl Müftüleri Kararnamesi ile Antalya İl Müftülüğüne tayin olmuştu. Görev süresi boyunca özellikle Kur'an kurslarına büyük önem veren Artan, Askeriye Bölge Yatılı Kur'an Kursu'nda önemli çalışmalar yapmıştı. - Burdur

Kaynak: AA / Yerel

Osman Artan Antalya Müftü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title