Haberler

Burdur Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası'na Hazırlanıyor

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri bu yıl Burdur'da daha geniş kapsamlı yapılacak.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri bu yıl Burdur'da daha geniş kapsamlı yapılacak.

Burdur İl Müftüsü Osman Artan, düzenlediği basın toplantısında etkinlikler kapsamında konferanslar ve ziyaretler yapılacağını söyledi.

Artan, faaliyetler çerçevesinde huzurevi, cezaevi, yetiştirme yurdu gibi yerlerin ziyaret edileceğini, tüm il genelinde ilçe müftülüklerince de kendi çaplarında çok sayıda etkinliğin gerçekleştirileceğini belirtti.

Müftü Artan, "Bu seneki programlarımızda Hz. Peygamber ve merhamet eğitimi 14-20 Nisan tarihleri arasında olacak. Peygamberimizin doğum tarihi 20 Nisan 571'dir. Bu nedenle 14'le 20 Nisan ardasında etkinliklerimizi gerçekleştireceğiz. Biz, din görevlileri olarak Allah'ın Resulü'nün bu güzelliklerini, bu dönemde en güzel şekilde aktarmanın gayreti içerisinde olacağız. Amacımız, vatandaşlarımızın ve dindaşlarımızın bütün kardeşlerimizin birlik beraberlik, sevgi ve yardımlaşma duygularının bu hafta vesilesi ile sağlanması, dini duyarlılığımızın ortaya çıkarılmasıdır. İnşallah güzel bir hafta olacağı düşüncesiyle hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

- BURDUR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title