Haberler

Burdur Köy Çocuklarına Karne Hediyesi

Köy çocuklarına karne hediyesiACİL Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (ATTDER) Burdur Şubesi tarafından 140 öğrenciye ayakkabı yardımında bulundu.

Köy çocuklarına karne hediyesi

ACİL Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (ATTDER) Burdur Şubesi tarafından 140 öğrenciye ayakkabı yardımında bulundu.

ATTDER Burdur Şubesi tarafından merkez Askeriye Köyü Hazım Bey İlkokulu ile Tefenni İlçesi Bayramlar ve Çaylı köyleri ilkokulundaki öğrencilere karne ve bayram hediyesi olarak ayakkabı yardımında bulunuldu.

ATTDER Şube Başkanı Esengül Aladağ, daha önce 'Yürüyerek Gidemedikleri Yere Okuyarak Giden Nesiller Olsun Sosyal Sorumluluk Projesi' kapsamında Aziziye Köyü İlkokulu ile Tefenni Yaylaköy İlkokulu'ndaki öğrencilere ayakkabı ve kitap yardımında bulunduklarını hatırlattı.

Aladağ, "Projemizi sosyal medyada, internette çıkan haberlerde gören mezun olduğum İstanbul Esenyurt Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Kulübü öğrencileri yürüttükleri 'Bir Dilek, Bir İstek' projesi kapsamında bizimle irtibata geçerek ayakkabı yardımında bulundu. 3 köy okulumuzdaki öğrencilere hem karne hem bayram sevinci yaşattık. Güzel karneler öğrencilerimizden, hediyeler bizden" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tefenni Burdur Aladağ Çaylı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title