Haberler

Burdur Erdoğan'ın Seçim Başarısı Kutladı

Burdurlular, seçimin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim başarısını kutladı.

Burdurlular, seçimin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim başarısını kutladı.

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi'nde elde edilen sonucu kutlamak üzere AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte, yaklaşık 700 araçlık konvoy Bahçeşehir Koleji önünde toplandı.

Burdurlular, parti ve Türk bayraklarıyla donattıkları araçlarıyla sevinç gösterisinde bulundu, Cumhurbaşkanı Erdoğan lehine sloganlar attı.

Kentin çeşitli yerlerinden vatandaşları selamlayarak geçen konvoy TOKİ Kapalı Pazar Alanına ulaştı. Burada milletvekilleri ve parti yöneticileri davul zurna eşliğinde Burdurlularla oynadı.

Yeniden seçilen AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin yeni sistemle birçok sorunun üstesinden geleceğine inandığını belirtti.

Bu sistemi en iyi çalıştıracak olan liderin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu dile getiren Özçelik, şunları kaydetti:

"Rabbim bize bunu lütfetti milletimiz de gerekli desteği verdi, inanın çok mutluyum. Bu sorumluluğu taşımak için bizim gece gündüz uykularımız kaçacak, ailemiz de buna katlanacak. Hepiniz buraya kadar geldiniz zahmet ettiniz konvoyumuza katıldınız. İnşallah sizlere daha güzel günler yaşatacağız. Burdur yeni dönemde belediyesinin AK Parti ile buluştuğu zaman bu sistemde çok güzel hizmetlere ve yatırımlara sahip olacak. Bunu da yine sizlerle başaracağız."

Öte yandan kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti Burdur Milletvekili seçilen Yasin Uğur da seçmenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title