Haberler

Burdur'da Öğretmenler Günü Çelenk Töreni ve E-Tören'le kutlandı

Güncelleme:

24 Kasım Öğretmenler Günü, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma töreni ve E-Tören'le kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, Burdur Milli Eğitim Müdürü Emre Çay'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla sona erdi. Covid-19 tedbirleri alınarak düzenlenen törene Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ve şube müdürleri katıldı.

Burdur Valiliği'nin düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı, Pandemi dolayısıyla Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Youtube kanalından özel hazırlanan bir programla online olarak kutlandı.

Öğrencilerin, işaret diliyle İstiklal Marşı'nı okumasıyla başlayan E-Tören'de Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Öğretmenler Günü'nü kutlamanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Emre Çay, "Büyük fedakarlık ve özveri göstererek geleceğimizin teminatı olan sevgili yavrularımızı yetiştiren, onlara iyiyi ve doğruyu gösteren, milli ve manevi doğru insan ve vatandaş olmayı, vatan ve millet sevgisini öğreten ve içinde bulunduğumuz dönemde bile uzaktan yakından ülkemizin her bir köşesinde büyük fedakarlık göstererek eğitim öğretim faaliyetleri gösteren öğretmenlerimize armağan edilen bu günü idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle kutsal görevlerini bugün olduğu gibi bundan sonra da aynı şevk ve heyecanla yerine getirebileceklerine inandığımız tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlar, başta başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehit olan tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken öğretmenlerimize mutlu, huzurlu günler diliyorum" dedi.

Covid-19 tedbirleri kapsamında özel olarak hazırlanan online programda Burdur Valisi Ali Arslantaş, Öğretmenler Günü'nü kutlayan bir metin yayımladı. Yayımlanan metinde Arslantaş, "Ülkemizin dört bir tarafında en ücra köylerine varıncaya kadar, büyük bir özveri ve sabır içerisinde, titizlikle mesleğini sürdüren, kültürümüzüz, yarınlarımızın ve gençlerimizin teminatı öğretmenlerimiz, hepimizin gönlünde müstesna bir yer tutmaktadır. Bizler ilim ve irfan öğreten kimselere hürmet etmeyi, bize bir harf öğreten kimsenin karşısında saygıyla eğilmeyi buyuran bir medeniyetin mensuplarıyız. Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk "Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır." Sözüyle öğretmenlere verilen değeri açık bir şekilde ifade etmiştir. Bu duygularla Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde bütün öğretmenlerimizi sevgiyle selamlıyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyorum" diye konuştu.

Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenlerinin koro şarkılarıyla devam eden program öğretmenlik mesleğine yeni başlayacak öğretmenlerin yemin töreniyle sona erdi. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Meydanı Öğretmenler Günü Burdur Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title