Haberler

Burdur'da 19 Mayıs Coşkusu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 89. Yıldönümü Burdur'da Coşku İçerisinde Kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 89. yıldönümü Burdur'da coşku içerisinde kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 89. yıldönümü kutlamaları Burdur'da sabah Atatürk Anıtına Çelenk konulması ile başladı. Gazi Atatürk Stadında devam eden törenler Vali İbrahim Özçimen, Garnizon Komutanı Jan. Kd. Alb. Ömer Tolgay ve Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'nın halkı selamlamasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Recep Yiğit, günün anlam ve önemi ile ilgili bir konuşma yaptı.

Yiğit, konuşmasında "Ülkemizin değişik görev alanlarında hizmet edecek olan sizler, karşılaşacağınız tüm sorunlarda ve yolunda ilerleyeceğiniz tüm amaçlarda Atatürkçü Düşüncenin ileriyi gösteren çağdaş, insancıl yaklaşımını ilke edinmelisiniz. Kendinizle barışık, birbirinizle kardeş, eğitim aldığınız okullarınızda bilgili, üretken, güvenilir, yeniliklere açık olmalısınız; bu görev Ata'mıza ve milletimize sorumluluğunuzdur" dedi.

Tören, okulların geçit resmi ve hazırladıkları gösterileri sunmaları, düzenlenen sportif yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ile aybaşında Almanya'da yapılan Dünya Atıcılık Şampiyonasında ülkemizi temsil eden genç atıcı Mert Nalbant'a ödül verilmesi ile sona erdi.

(HY-SÇ-Y) 19.05.2008 14:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title