Haberler

Burdur: Burdur Valisi'nden Veda

Burdur Gazeteciler Cemiyeti, Vali Can Direkçi'yi basın mensupları ile kahvaltıda buluşturdu.

Burdur Gazeteciler Cemiyeti, Vali Can Direkçi'yi basın mensupları ile kahvaltıda buluşturdu.

Cemiyet Başkanı Ercan Taraşlı, Bizim Sofram'da düzenlediği kahvaltılı toplantıda Burdur'dan ayrılacak olan Vali Can Direkçi'yi basın mensuplarıyla bir araya getirdi. Kahvaltıda yaptığı konuşmada Vali Can Direkçi hazırlanan ortam için teşekkür ederek, "2.5 yıldır Burdur'da görev yapıyorum, bu sürede her alanda basından destek gördüm. Eğer ilde bir gelişme sağlandıysa bu basının desteğiyle gerçekleşti. Burdur'da çok güzel dostluklar edindim, bundan sonra görev yapacağı şehir neresi olursa olsun Burdur'u hiç unutmayacağım. Sizlerin bana gösterdiğiniz ilgi ve desteği gelecek valiye, valilere de gösterilmesini umuyorum" dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercan Taraşlı yaptığı konuşmada, "Valiye, Burdur'a ve Burdur basınına katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Can Valiyi hiç unutmayacağız, Vali Can Direkçi'nin Ankara'ya gidişi Burdur'daki Valilik görevine verilen bir mola olarak görüyorum. Burdur'da ki birçok projede ve yenilikte Vali Direkçi'nin imzası bulunuyor. Can Valimizin Burdur'dan ayrılması bir ayrılık olarak değil, ileriye yönelik dostluk ve dayanışmanın devamı olarak görüyoruz. Vali Can Direkçi Burdur'un gelişimine büyük katkı sağladı. Burdur basını olarak Vali Can Direkçi ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduk" dedi.

Konuşmalardan sonra Vali Can Direkçi, basın mensupları ile ayrı ayrı konuşup vedalaştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title