Haberler

Burdur: Burdur'da Sivil Tarım Platformu Kuruldu

- Tarım Sektöründe Gelişmeleri Derlendirmek, Yanabilecek Problemleri En Kısa Sürede Çözüme Kavuşturmak Amacıyla Burdur'da Faaliyet Gösteren Tarım ve Hayvancılığın Sivil Toplum Örgütleri'nce "Burdur Sivil Tarım Platformu" Kuruldu.

- Tarım sektöründe gelişmeleri derlendirmek, yanabilecek problemleri en kısa sürede çözüme kavuşturmak amacıyla Burdur'da faaliyet gösteren Tarım ve hayvancılığın sivil toplum örgütleri'nce "Burdur Sivil Tarım Platformu" kuruldu.

Dönem sözcülüğünü Burdur Köy Koop Başkanı Yakup Yıldız'ın yaptığı platform, Burdur Ziraat Odası Başkanı Gökay Tekin, Burdur Yetiştiriciler Birliği Başkanı Ahmet Horzum, Burdur Veteriner Hekimler Odası Başkanı Şahin Bakır, Ziraat Mühendisleri Burdur Şube Başkanı Veysel Kılınç, Türkiye Ziraatçılar Derneği Başkanı Hasan Güraksu ve Burdur-Isparta Pancar Kooperatifi Başkanı Nasuh Eroz'dan oluşuyor.

Yakup Yıldız, platformun kuruluş amacını "Burdur tarımı için oluşturulacak eylem planlarının değerlendirilmesi, proje üretip ekonomik ve sosyal dayanışma ile ulusal tarım politikalarının Burdur'a yansımasını değerlendirip katkı koymak, gerekirse olumsuz politikalara karşı ortak ve güçlü tavır almayı hedefliyoruz." şeklinde açıkladı.

(OÖ-AT-SÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title