Haberler

Burdur Belediyesi Ramazan Etkinlikleri

Güncelleme:

Burdur Belediyesi Ramazan Ayı süresince zengin bir program hazırladı.

Etkinlikler daha önceki yıllarda olduğu gibi geçici pazar yerinde gerçekleşecek.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Osman Koçibay ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya etkinlikler boyunca Sema gösterisi, Hacivat-Karagöz, Meddah, Ortaoyunu, İllüzyonist, Halk Oyunları ve Tasavvuf Musikisi Konserleri yer alacağını belirtti Akkaya "Etkinliklerimizde ayrıca Erhan Güleryüz, Yılmaz Morgül, Başkal, Ankaralı Coşkun, Paşa Sökmez, gibi popüler sanatçılar yer alacak. Etkinliklerin Final Konserinde Ünlü Sanatçı Uğur Işılak sahneye çıkacak. Etkinliklerde Stand Up sanatçıları Recep Demirkaynak ve Sıtkı Aslanhan'ın gösterileri ile Ümran Özdemir, İsmail Bozcu, Halil Er, Hacı Ali Yılmaz gibi mahalli sanatçılarımız ile Belediyemizin Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Koroları da konser verecek. TV Programcısı İkbal Gürpınar ile Maceracı programının sunucusu Murat Yeni'nin katılacağı sohbet ve şiir dinletileri etkinliklerimize renk katacak." dedi.

Etkinlik alanında kurulan Lunapark'ta Burdurluların eğleneceğini bildiren Akkaya " Etkinlik alanımızda Lunapark'ın yanı sıra 70 adet satış standımız var. Bu standlarda yöresel Ürünlerimiz, alaca dokuma ürünlerimiz yer alacak. Burdur Kızılay Kan Alma Birimi etkinlik alanımızda her Cuma akşamı vatandaşlarımızın kan bağışlarını kabul edecek. " ifadelerini kullandı.

Akkaya Ramazan boyunca Belediye Düğün Salonunda 500 kişilik iftar yemeği verileceğini, mahallelere Belediye görevlileri tarafından iftar yemeği dağıtımı yapılacağını belirtti. Akkaya Burdur'luların ramazan ayını kutladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sebahattin Akkaya Yılmaz Morgül Burdur Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title