Haberler

Burdur-Bakan Eroğlu: ´Çin'den Sonra En İyi Büyüme Hızı Türkiye'nin´

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, 2010 Yılının İlk Çeyreğinde Yüzde 11.7 Büyüme ile Dünyada Çin'den Sonra En İyi Büyüme Hızını Türkiye'nin Yakaladığını Söyledi.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, 2010 yılının ilk çeyreğinde yüzde 11.7 büyüme ile dünyada Çin'den sonra en iyi büyüme hızını Türkiye'nin yakaladığını söyledi.

Burdur'da bulunan Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, bugün Çeltikçi ve Bucak ilçelerinde halka seslendi. Çeltikçi Belediyesi bahçesinde konuşan Bakan Eroğlu'nu yaklaşık 150'şer kişi dinledi.

Bakan Eroğlu, Çeltikçi Belediyesi bahçesinde yaptığı konuşmada 2010 yılı ilk çeyreğinde yüzde 11.7 büyüme ile dünyada Çin'den sonra en büyük büyüme hızını Türkiye'nin yakaladığını belirtti. Bakan Eroğlu, "Bizden önceki hükümetler bizi IMF'nin her dediğini imzalayacaksınız diye suçluyorlardı. Ama biz IMF'nin tekliflerini reddettik. Allah'a şükür IMF ile herhangi bir protokol imzalamış değiliz" dedi.

CHP'LİLER DE KARDEŞİMİZ

Konuşmasında 12 Eylül'de yapılacak referanduma da değinen Bakan Eroğlu, "CHP'liler de bizim kardeşimiz, biz herkesi seviyoruz. Şimdi diyorlar ki vatandaşlarımıza 'hayır' verin. Sen kendi görevini yapmamışsın, şimdi vatandaştan 'hayır' oyu bekliyorsun. Biz evet ya da hayır diye talebimiz yok. Biz sizin aklınıza, fikrinize, vicdanınıza güveniyoruz. Lütfen bu anayasa paketini bir kez okuyun. Bu maddelerin tamamı 70 milyon halkımızın yararına değilse ona göre oy verin" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title