Haberler

Burç İletişim Ödülleri Medyanın EN’lerini Buluşturdu

Bu yıl 8.'si yapılan "Burç İletişim Ödülleri', 7 Nisan Perşembe günü POLAT RENAISSANCE / Yeşilköy otelinde düzenlenen törenle verildi.

İletişim öğrencilerinin 45 ilde 4 bin 500 kişiyle yaptığı anketle belirlenen yılın gazeteci, sanatçı, medya kuruluşu ve programcıları bu özel gecede buluştu.

Bu yıl 8.'si düzenlenen Burç İletişim Ödülleri yazılı, görsel ve işitsel medya alanında pek çok medya mensubunu bir araya getirdi. Polat Renaissance Hotel'de düzenlenen törende medyanın yanı sıra sanat ve siyaset dünyasından pek çok isme de kendi alanlarında gösterdikleri başarıları dolayısıyla ödül verildi.

"Evinde Sevgiyle Hizmet Üret" Projesi ile Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi dalında ödüle layık görülen Kadın ve Aileden sorumlu Devlet Bakanı Aliye Kavaf, Yılın Eğitim Projesi dalında İSMEK adına ödüllendirilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Göz Yaşları Sel Olmasın ile Yılın Sosyal Yardımı seçilen Kızılay'ın yetkilileri ve diğer mülki amirlerin de katıldığı gecenin sunuculuğunu Ercan Akışık ve Hande Kazanova birlikte yaptı.

Burç Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Topçuhasano, fikri hür, vicdanı hür, Cumhuriyetin anlamını kavramış, demokrat öğrenciler yetiştirdiklerini söyledi. Geleceğin medya sektörünün ihtiyaçlarına cevap verebilen en ileri düzeyde mesleki eğitimi vermeye çalıştıklarını belirten Topçuhasano İletişim Ödülleri anket çalışmasını gerçekleştiren öğrencileri kutladı.

Türk Müziğine Katkı dalında Zara, Türk Tiyatrosuna katkı dalında Haldun Dormen, Türk Diline Katkı dalında Prof. Dr. Orhan Okay ve Türk Resimn Sanatına Katkı dalında Devrim Erbil Onur Ödülleri kapsamında ödül aldılar. Yılın Çıkış Yapan Sanatçısı ise Soner Sarıkabadayı oldu.

Zaman Gazetesi bu yıl 3 yazarıyla listede yer aldı. En Beğenilen Köşe Yazarı Ali Bulaç, En Beğenilen Röportaj Yazarı Nuriye Akman ve En Beğenilen Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı oldu.

Hürriyet gazetesinin Ekonomi Müdürü Vahap Munyar 8. İletişim Ödülleri'nde En Beğenilen Ekonomi Yazarı olarak seçildi.

Spor programı ve yazarlığı konusunda Uğur Meleke'nin kamuoyu tarafından en beğenilen isim olduğu bir kez daha ispatlanmış oldu. Sergen Yalçın ve Ersin Düzen'in TRT'de yayınlanan programı Stadyum En Beğenilen Spor Programı dalında ödüle layık görüldü.

Kanal D Televizyonu En Beğenilen Gündüz Kuşağı dalında Doktorum Programı ve En Beğenilen Sabah Kuşağı Haberleri dalında da İrfan Değirmenci ile Günaydın Programı sayesinde iki ayrı ödüle layık görüldü.

Yükselişini sürdüren bir medya kuruluşu olan Fox TV'nin haberleri kamuoyundan tam not aldı. Fox Haber, En Özgün Haber Bülteni olurken Fox TV ana haber sunucusu Nazlı Tolga En Beğenilen Kadın Haber Spikeri oldu. Fox TV adına ödülü Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk aldı.

Türk medyasının ilk özel kanallarından ATV yılların tecrübesini 3 ödülle taçlandırdı. ATV Ana Haber En Beğenilen Haber Bülteni olurken ATV'de yayınlanan Esra Erol'la Evlen Benimle, En Beğenilen Gündüz Kuşağı Programı ödülünü aldı. Müge Anlı'nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı da En Beğenilen Kadın Programı dalında ödüle layık görüldü.

En Beğenilen Haber Kanalı Samanyolu olurken En Beğenilen Radyo dalında Kral FM anketten çıktı. En Beğenilen Kültürsanat Programı ise TrtTürk Bu Ülke Programı, En Beğenilen Belgesel Programı da Kanal 24'te yayınlanan Keşke Olmasaydı programı oldu.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title