Haberler

'Burası Kadıköy' sloganıyla özdeşleşen Fenerbahçe'nin stadı 'Kadıköy Hatıra Fotoğrafçısı'na döndü

Güncelleme:

Ezeli rakibi Fenerbahçe'nin stadında şampiyon olduktan sonra 'Kadıköy hatırası' pozu ve sloganıyla bir akım başlatan Galatasaray, diğer takımların rol modeli oldu. Sivaslı oyuncular da akıma uyarak 'Kadıköy hatırası' paylaşımı yaptı. Bu sezon akımı sürdüren takımlar Göztepe, Konya, Gençlerbirliği, Yeni Malatya, Beşiktaş, Galatasaray ve en son Sivas oldu. 2013'te Kadıköy'de Fethiye'nin kupada eleyip paylaştığı 'Kadıköy' fotoğrafı da hafızalara geldi.

Ülker Stadyumu'nda oynanan maçta Yiğidolar'a galibiyeti getiren golleri 45. dakikada deneyimli oyuncu Olarenwaju Kayode ve 48. dakikada Hakan Arslan attı. Ligdeki 15. galibiyetini alan ve Kasımpaşa maçı öncesi moral bulan Sivasspor, müsabaka sonunda büyük sevinç yaşadı.

'Burası Kadıköy' sloganıyla özdeşleşen Fenerbahçe'nin stadı artık 'Kadıköy Hatıra Fotoğrafçısı' olduDerbi galibiyeti sonrası Beşiktaş

Sivassporlu futbolcular, Fenerbahçe maçının ardından soyunma odasında da galibiyet pozu verdi. Kulüp tarafından paylaşılan fotoğraf sosyal medyada büyük beğeni toplarken, paylaşıma "Seride 18 maç. Kadıköy hatırası" notu da eklendi.

'Burası Kadıköy' sloganıyla özdeşleşen Fenerbahçe'nin stadı artık 'Kadıköy Hatıra Fotoğrafçısı' olduGöztepeli Halil'in paylaşımı

İÇ SAHADA 7 YENİLGİ

Fenerbahçe bu sezon evinde tam 7 kez mağlup oldu. Sarı-Lacivertliler, bu maçlarda 21 puan bıraktı. 7 yenilgiden en iyi ihtimalle 3 beraberlik çıkarılsaydı Sarı-Lacivertliler ligin lideri olacaktı.

'Burası Kadıköy' sloganıyla özdeşleşen Fenerbahçe'nin stadı artık 'Kadıköy Hatıra Fotoğrafçısı' olduKonyaspor'un zaferi

AKIMI GALATASARAY BAŞLATTI

Ezeli rakibinin stadında şampiyon olan Galatasaray'ın başlattığı 'Kadıköy hatırası' özellikle bu sezon Süper Lig takımlarının da klasiği haline geldi. Yeni Malatya, Konya, Gençlerbirliği, Göztepe, Beşiktaş, Sivas ve Galatasaray bu sezon kazandıkları maçlarından ardından 'Kadıköy hatırası' pozu paylaştı. 2013'te Fenerbahçe'yi eleyip dikkatleri üzerine çeken Fethiye'nin paylaştığı fotoğrafta yeniden gündem oldu.

'Burası Kadıköy' sloganıyla özdeşleşen Fenerbahçe'nin stadı artık 'Kadıköy Hatıra Fotoğrafçısı' olduBu sezon G.Saray'ın Kadıköy'deki zaferi

'Burası Kadıköy' sloganıyla özdeşleşen Fenerbahçe'nin stadı artık 'Kadıköy Hatıra Fotoğrafçısı' olduFethiyespor Kadıköy pozu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title