Haberler

    Burak Yılmaz yerine Adis Jahovic

    Güncelleme:

    Beşiktaş'ta transfer mesaisinde flaş gelişmeler yaşanıyor.

    Beşiktaş'ta transfer mesaisinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Peşpeşe ayrılıklarla şok yaşayan Siyah-Beyazlı ekip, gidenlerin yerini doldurmak için jet hızıyla düğmeye bastı.

    Beşiktaş transfer komitesi Fransız ekibi Lille ile anlaşmak üzere takımdan ayrılan Burak Yılmaz'ın yerini Adis Jahovic'le doldurma kararı aldı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın, Konyaspor ve Yeni Malatyaspor'da birlikte çalıştığı golcü oyuncunun ismini, yönetime ilettiği öğrenildi. Zaman kaybetmeden Burak Yılmaz'ın yokluğunu doldurmak isteyen Beşiktaş yönetimi Bosnalı forvetin transferi için çalışmalara başladı.

    YÖNETİM ÇALIŞMAYA BAŞLADI

    Antalyaspor ile 2021 Haziran'a kadar sözleşmesi bulunan Adis Jahovic için girişimde bulunacak olan Beşiktaş ön araştırma yapmaya başladı. Antalyaspor yönetimine resmi teklif götürmeden önce eldeki şartları değerlendirecek olan Ahmet Nur Çebi ve ekibi, bir miktar bonservis ve bazı takas önerileri ile Güney ekibinin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Antalyaspor yönetimi teklife sıcak baktığı takdirde Jahovic ve menajeri ile de görüşmeler başlayacak.

    33 MAÇTA 17 GOL ATTI

    Türkiye kariyeri boyunca Göztepe, Konyaspor, Yeni Malatyaspor ve Antalyaspor'da forma giyen Adis Jahovic, geride kalan sezonda Yeni Malatyaspor ve Antalyaspor formaları ile Süper Lig gol krallığı yarışında ter döktü. Süper Lig'de geride kalan 33 haftada 17 gol atan Bosnalı yıldızı, 23 gollü Alexander Sörloth (Trabzonspor) ve 22 gollü Papis Cisse'nin (Alanyaspor) ardından ligin en skorer oyuncusu konumunda... (Fanatik)

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Yeni Malatyaspor Burak Yılmaz Antalyaspor Beşiktaş Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title