Haberler

Burak Yılmaz, Trabzonspor'a İhtar Çekti

Güncelleme:

Trabzonspor'dan ayrılması gündemde olan ve son olarak Almanya'da ameliyat olan golcü futbolcu Burak Yılmaz, alacakları nedeniyle Trabzonspor'a ihtar çekti.

Trabzonspor'da Burak Yılmaz alacakları nedeniyle bordo-mavili ekibe ihtar çekti.

Trabzonspor'da sezon sonu takımda kalıp kalmayacağı merak edilen golcü futbolcu Burak Yılmaz, son olarak Almanya'da ameliyat olmuştu.

SOSYAL MEDYADAN SİTEM ETMİŞTİ

Bordo mavililerde Genel Koordinatör Özkan Sümer'in "Burak ile ilgili net bir bağlantı, bizim tarafımızdan net karar ortaya çıkmış değil" sözlerine gönderme yapan Burak, 'Benimle alakalı ne olduğu anlaşılmayan açıklamalar yapmak yerine, arayıp da geçmiş olsun demeyi düşündünüz mü?' şeklinde bir tweet paylaşmıştı.

Bu krizin yankıları daha soğumamışken yıldız futbolcunun geçtiğimiz günlerde kulübe kendisine ödeme yapılmadığı gerekçesiyle ihtar çektiği öğrenildi.

Burak Yılmaz, Trabzonspor'a İhtar Çekti

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Burak Yılmaz Trabzonspor Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

KARGA:

NE OLDU EVİME DÖNDÜN AİT OLDUĞUM YER DİYORDUN PARA İŞİN İÇİNE GİRDİMİ TANIMAM AİLE DİYORSUN VIRAK YILMAZ ..BETER OL HAMSİSPOR

6
5
yanıtYanıtla
oflu:

3 ay önce futbolcuların parasını burak öderken adamdı. şimdi isteyince mi adam olmuyor

6
1
yanıtYanıtla
Hasan düzgün:

Asaleti bukadar olacağıda buydu bizde vardı ne yaptı alındı ne yaptı bukadar aymaz taraftar olamaz bu tiplerin kesinlikle bu kulübe değil , bu şehire dahi gelmemeli

1
3
yanıtYanıtla
BARBAR CONAN:

ADAM PARASINI İSTİYOR PARASIZ KİM OYNAR ÖDEMEZLERSE SÖZLEŞMESİNİ FESH EDİP BONSERVİSİNİ ALIP BAŞKA TAKIMA GİDECEK BİRDE KARŞI TARAFA ALACAK DAVASI AÇACAK AĞAOĞLU DÜŞÜNSÜN ARTIK

4
0
yanıtYanıtla
miki:

kendilerine güvenmiyorlarsa o paraları vaad etmeselermiş! adam oynuyor golünü atıyor işini yapıyor alacak tabi

1
2
yanıtYanıtla
Ne oldu burak bey paran mı bitti.nerde senin trabz:

Ne oldu burak bey paran mı bitti.galatasarayda oynarken beş kuruş almazken hiç gıkın çıkmıyordu.sen busun işte

1
1
yanıtYanıtla
terrrimmm:

trabzon, bursa kümeye

0
0
yanıtYanıtla
takalidursun:

aferin burak ver iftiracilari mahkemeye akillansinlar ,

0
0
yanıtYanıtla
Belek:

Terbiyesizlik diz boyu adamda

0
0
yanıtYanıtla
Gktürk:

Bu eleştiren arkadaşlar siz olsaydınız alacağınızdan vazmı geçerdiniz.bki kadar pahalı topçu almasınlar aldıysan parasını vaktinde öde

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title