Haberler

    Trabzonspor'a TFF Yoluyla İhtar Çeken Burak Yılmaz: Hakkımı İstemek Suç Mu?

    Güncelleme:

    Türkiye Futbol Federasyonu yoluyla Trabzonspor'a ihtar gönderen Burak Yılmaz, "Hak ettiğim, kendi paramı talep ediyorum. Hakkımı istemek suç mu?" dedi.

    Trabzonspor'da son günlerin en çok tartışılan konusu olan Burak Yılmaz tarafından açıklamalar geldi. Alacağı olan 800 bin euro için TFF'ye başvuran Burak, son günlerdeki tartışmalara açıklık getirdi. 33 yaşındaki oyuncu, kendi üzerinden algı operasyonunun yapıldığını kaydetti.

    "BAŞKASININ PARASINI İSTEMİYORUM"

    Karadeniz Gazetesi'ne konuşan tecrübeli forvet, hakkı olanı istediğini belirterek, "Başkasının parasını istemiyorum. Hak ettiğim kendi paramı talep ediyorum. Gönderdiğim ihtarnameden kulübün haberi var. Zaten aynı dilekçe hem Türkiye Futbol Federasyonu'na hem de Trabzonspor Kulübü'ne gidiyor" dedi.

    "İŞİMİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM"

    Bordo-mavili yıldız, yaşanan süreci değerlendirerek, "Üzerimde algı operasyonu yapılmaya çalışılıyor. Bu her futbolcunun yapması gereken bir şey. Ödeme yapılmazsa yine aynı yola başvuracağım. Benim işim futbol. İşimi yapmaya devam edeceğim. Sakatlığım tamamen geçmeden de oynamayı düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Burak Yılmaz Trabzonspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
    500

    Yorumlar (38)

    HIRSIZA, DOLANDIRICIYA, GASPÇIYA CEZA.:

    TRABZON SENİ NİYE ALMIŞTI BEN BİR TÜRLÜ ANLAYAMADIM. . AMATÖR KÜMELERDE FUTBOLCU KAYNIYOR. . SANA VERİLEN PARALARI ACIYORUM. YAZIK. . .

    5
    11
    yanıtYanıtla
    metin:

    o zaman amatörden alsaymışlar onu buraka değil yönetime sor

    yanıt10
    yanıt1
    FENEVLİ:

    adam haklı

    9
    3
    yanıtYanıtla
    METİN:

    hak ettiği mi bana bedava versler almam bu adamı ne çalım yeteneği var ne vuruş sadece koşar her maçta ceza alanı içine girip topu sağa çeker ve tere düşüp penaltı kazanmaya çalışır 10 sutun 1 i gol olur o kadar şut çekersem ben de atarım hem de daha fazlasını

    6
    6
    yanıtYanıtla
    Cuma:

    Ula ne kadar paragöz birisin.ekmekyediğin yer orası biraz sabretsen olmazmı.bu kadar nankörlük ye neyin nesi.

    6
    6
    yanıtYanıtla
    alinsizekupa:

    burak al parani bueziklerden hic acima iftira atarken iyiydi fenere beter olun

    6
    5
    yanıtYanıtla
    CİMBOMLU:

    HADİ ORDAN PARAGÖZ TRABZON SAYESİNDE Bİ YERLERE GELDİN. BİR DE TAKIM KAPTANI OLACAKSIN. YAZIKLAR OLSUN BÖYLE KAPTANA. . .

    6
    5
    yanıtYanıtla
    Yaşar aksoy:

    İnsanoğlunun önce gözü tok olacak. Trabzon sayesinde profosyonel oldun da. nankörlük etmemek lazım elbette. Taraftar maca para için mi gidiyor. Birde kaçırdığınız goller , insanı çileden çıkarıyor.

    yanıt1
    yanıt0
    İZMİTLİ:

    TABİKİ İSTEYECEKSİN HAKKINDIR AMA SEN KAPTANSIN ZATEN ALACAĞINIZ TL BAZINDA DEĞİL, BİRAZ DAHA HOŞGÖRÜLÜ VE SABIRLI DAVRANABİLİRDİN, 800. 000 EURO ÇOK ACİL İHTİYACIN MI VARDI?, KİRANI MI ÖDEYEMEDİN?, YOKSA EKMEK ALACAK PARAN MI YOKTU. ? KAZANDIĞINIZ ASTROMİK ÜCRETLERİ SİZE ÖDEYEN KULUPLERİN GERÇEK SAHİBİ OLAN SEYİRCİYE BUNU REVA GÖRMEYİN, ALLAH İSLAH ETSİN.

    8
    2
    yanıtYanıtla
    HAMSİKOLİ:

    2 KASA HAMSİ SATINDA VERİN ÇOCUĞUN PARASINI

    9
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title