Haberler

Burak Özçivit'in Yeni Dizisinin Hazırlıkları Durduruldu

Güncelleme:

Yeni dizilerinde iki sevgiliyi oynayacak olan Burak Özçivit ile Neslihan Atagül'ün projelerinin hazırlıkları kanalın başka bir diziye ağırlık vermesinden dolayı durduruldu.

Star TV'nin yeni dizisinde iki sevgiliyi oynayacak olan Burak Özçivit ile Neslihan Atagül'ün dizisi, kanalın başka bir diziye ağırlık vermesinden dolayı hazırlıkları durduruldu.

BAŞKA DİZİYE AĞIRLIK VERİLDİ

Dizinin ön hazırlıkları şimdilik donduruldu! Çünkü senaryo ve yapım ekibi Kanal D'de çok yakında başlaması gereken 'Beş Kardeş'in yardımına koştu. Yayına yetiştirmeye çalışıyorlar. Bölüm başına 40 bin TL alacak olan Burak Özçivit bu duruma bozuldu. 'Beş Kardeş' dizisinde Melisa Sözen, Serkan Keskin, Nihal Yalçın ve Ali Atay başrolü paylaşıyor.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Neslihan Atagül Burak Özçivit Star Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

Alper80:

bıktık ya yakışıklılar güzeller diye habire dizi çevirttiriliyor bunlara bölüm başı dünyanın parasını veriyorlar servet sahibi oldu hepsi konularıda üş aşağı beş yukarı aynı yeter ya 20-30 sene önceki Perihan ablanın mahallenin muhtarlarının bizimkilerin tadı hangi dizide var allah aşkına?

36
2
yanıtYanıtla
adanaliMobil-ANDROID:

iğrenç herif yanina almis salaklari bide utanmadan hoca demezlermi birbirlerine cehennemde size gösterirler hoca ne demek sizler için yasasin cehennem

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title