Haberler

Burak Özçivit'in Asker Kamuflajlı Fotoğrafı Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

Güncelleme:

Burak Özçivit, Afrin operasyonuna destek için yer aldığı projeden çekilmiş asker üniformalı fotoğrafını paylaşınca eleştiri bombardımanına tutuldu. Özçivit, fotoğrafını bir süre sonra yoruma kapattı.

Burak Özçivit'in sosyal medya hesabından paylaştığı asker üniformalı pozu sosyal medyada gündem oldu. Oyuncuya askerliğini bedelli yaptığı konusunda çok sayıda eleştiri ve yorum geldi.

FİLM İÇİN ÇEKİLMİŞ ÜNİFORMALI FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Burak Özçivit sosyal medya hesabından "Zeytin dalı harekatı" ile ilgili paylaşımda bulundu. Can Feda aldı projesinde bir askeri canlandıran Burak Özçivit, Instagram hesabından yer aldığı projeden çekilmiş asker üniformalı bir fotoğrafını paylaşarak "Allah ordumuzu korusun.Bütün dualarımız, yüreğimiz sizlerle." yazdı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı 700 binden fazla beğeni aldı.

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTTULAR

Oyuncuya askerliğini bedelli yaptığı konusunda çok sayıda eleştiri ve yorum geldi. Bunun üzerine Burak Özçivit gönderisini yoruma kapattı.

"PAYLAŞIM YAPMAKLA BU İŞLER OLMUYOR"

Çok sayıda kişi yakışıklı oyuncunun bedelli askerlik yaptığını gündeme getirdi. Bazıları ise "Savaşa destek veriyorsan Afrin'e git. Paylaşım yapmakla bu işler olmuyor" benzeri yorumlar yazdı.

İşte Burak Özçivit'in paylaşımı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burak Özçivit Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne?
500

Yorumlar (121)

Zaza demokrat:

BU kadar kürt dösmanligi türkiyeye bir fayda getirmez miletçiligi brakin türkiyenin karsisinda devlet varsa hepimize savasa gidelim BU bir seçim ve koltuk savasidir

10
25
yanıtYanıtla
Türkiye:

Türkiyenin karşısında çok devlet var, kullandıkları maşalar ise Afrinde, Zaten onlara vuruyo askerlerimiz. Hayırdır rahatsız mı oldun? milliyetçilikle alakası ne! vatandaş olan desteğe, zoruna giden de karşıya geçsin.

yanıt2
yanıt3
MİSAFİR:

bedeli yaptıysan o üniformayı giymeyeceksin çünkü o senin hakkın değil

25
9
yanıtYanıtla
RZ:

Yanlış yorumlar yapmayın, lan adam vatanını, askerini desteklese suç desteklemese suç boş yapmayın askerliğini bedelli yaptıysa bedelli hakkı tanındığı için yaptı çürük mü aldı sanki ?

28
6
yanıtYanıtla
GARİBAN PARASIZ AMA ADAM GİBİ ER:

Doğru biz garibanız biz çilesini çekeriz bu vatanın bunun gibi hatta belki senin gibi zengin bebeleri versin parayı baksın rahatına. Ne güzel dünya yaa hatta ve hatta herkese kredi imkanı verilsin kredi çeksin askere kimse gitmesin o zaman uyarmı ? Afrine nasılsa burak gibi foto koyup savaşabiliriz bundan rahatsızlık duymayalım diyenler siz gerçekten vatansevermisiniz ? Askerliğini yapanlar enayimi ? para var çare var deyip askerlikten kaçmak nihai vatandaşlık hizmetine ihanettir.

yanıt7
yanıt14
RZ:

Güzel kardesim ben askerliğimi yaptım, bitireli 5 ay oldu. . Söylediklerinin bir kısmına katılıyorum ancak bu hakkı ona tanıyanları suçla hakkını kullananı değil.

yanıt12
yanıt0
Mehmet:

al işte bilmeden atlarsan adam yüzyılın kapagını ypar böyle

yanıt4
yanıt1
askerlik yaptı sanıyo gardas:

bu bi kendi

yanıt1
yanıt2
GARİBAN PARASIZ AMA ADAM GİBİ ER:

bunun gibi sanatçı yani topluma örnek olacak kişilerin sence para ile askerlik yapması normal mi ? Zaten ben kanunu çıkaranları Allaha havale ediyorum onlara şimdi birşey desek direk içeri alırlar hakaretten ki bulaşmak istemiyorum. Bu arada Mehmet efendi yüzyılın kapağını yapmış ya eleman sende plaketini verirsin. Ula sanki yanlış bir şey diyoruz. o zaman herkes parasını versin yapsın abi askerliğini. .

yanıt3
yanıt0
YAZIKLAR OLSUN LA SİZE:

Ula gerizekalılar bir tek ben askerlik yapıyorum mu dedim ? bedelli askerlik yapıp şekil yapmak için tweet atanlara laf dedim. . Ama nedense yanlış olan ben oldum. . Bedelli hakkını verdi diye kullanmasımı gerekiyordu sanatçılar örnek olması gereken kişiler değilmidir ? Ne şapşal insanlarsınız siz yaaaa. !!!

yanıt2
yanıt0
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title