Haberler

SPOR Burak Elmas: Galatasaray bizim ailemiz

Güncelleme:

SPOR Burak Elmas: Galatasaray bizim ailemiz"Biz Galatasaray'ı birleştirmek için geldik"OLGUCAN KALKAN / İSTANBUL, (DHA) - Galatasaray Kulübü'nde yapılan seçimde 38'inci başkan olarak göreve gelen Burak Elmas, seçimin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

SPOR Burak Elmas: Galatasaray bizim ailemiz

"Biz Galatasaray'ı birleştirmek için geldik"

OLGUCAN KALKAN / İSTANBUL, (DHA) - Galatasaray Kulübü'nde yapılan seçimde 38'inci başkan olarak göreve gelen Burak Elmas, seçimin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Elmas, "Biz verdiğimiz sözlerin hepsini biliyoruz. Gereği neyse yapacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Galatasaray bizim ailemiz. Ailemize söz verdik. Gereklerini yapacağız" dedi.

"GALATASARAY'A YAKIŞAN BİR SEÇİM OLDU"

Seçimde emeği geçen herkese teşekkür eden Burak Elmas, 'Seçime katılarak iradelerini seçim sonuçlarına yansıtan tüm Galatasaraylılara teşekkür ediyorum. Galatasaray'a yakışan bir seçim oldu. Galatasaraylılara yakışan bir atmosferde seçim oldu. Bundan dolayı çok mutluyum. Galatasaray'ın farkı budur. Bizlerle seçimde yarışan diğer kıymetli adaylar ve ekiplerine de sonsuz teşekkür ederim. Bugün biz kazanmış olabiliriz ama kimse kaybetmedi. Biz Galatasaray'ı birleştirmek için geldik. Yarından tezi yok tek yumruk olarak çok şeyler başaracağız' ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY BİZİM AİLEMİZ"

Verdikleri sözleri yönetim olarak yerine getireceklerine vurgu yapan Elmas, "Biz verdiğimiz sözlerin hepsini biliyoruz. Gereği neyse yapacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Galatasaray bizim ailemiz. Ailemize söz verdik. Gereklerini yapacağız" dedi.

"ÇOK HEYECANLI BİR SEÇİM OLDU"

Seçimin son ana kadar büyük bir heyecanla geçtiğini dile getiren Elmas, "Çok heyecanlı bir seçim oldu. Çok mutluyum. Galatasaray'ın DNA'sına, değerlerine uygun bir seçim oldu. Bu seçim sürecinde umarım kimse kırılmamıştır. Biz elimizden geleni yaptık. Sadece kendi projelerimizi ve ekibimizi tanıtarak bu süreci yürüttük. Kimse hakkında bir şey söylememeye özen gösterdik. Bundan sonra da bu tutum devam edecek. Yapacak çok iş var. Daha yeni başlıyoruz. Asıl iş mazbatamızı aldıktan sonra başlayacak" diye konuştu.

"TARAFTARLARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM"

Galatasaray taraftarına da teşekkür eden Elmas, "Arkadaşlarım bahçede 'Uğur yapalım, çıkma' dediler. Ama çıktık, hayırlısı olsun. Tüm üyelere, bize teveccüh gösteren ya da göstermeyen tüm üyelere teşekkür ederim. Taraftarlarımıza da çok teşekkür ederim. İlgilerine de. Bu ilgi omzumuzda bir yük. Bu ilginin getirdiği sorumluluğun farkındayız ve fazlasıyla hissediyoruz. Şimdi onlara layık olma zamanı" dedi.

"GALATASARAY'DA HERKES SEÇİM SONRASI BİRBİRİNİ TEBRİK EDER"

Seçimde ikinci olan Eşref Hamamcıoğlu ile birlikte kürsüye çıkmaları için ise Burak Elmas, şunları kaydetti:

"Galatasaray için normal bir görüntüdür. Son zamanlarda uygulanmadığı için size öyle gelmiştir. Galatasaray budur. El ele, kol kola herkes seçim sonrası birbirini tebrik eder. Ertesi gün aile olarak yaşamaya devam ederiz. Biz normali yaptık. Ekstra bir şey yapmadık. Bundan sonra da Galatasaray'a uygun davranış biçimini göstermeye ekibim ve ben devam edeceğiz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title