Haberler

Bünyan Hızla Değişiyor

Bünyan Belediyesi 2013 yaz dönemi çalışma programı dahilinde devam eden parke çalışmaları hızla devam ediyor.

Bünyan Belediyesi 2013 yaz dönemi çalışma programı dahilinde devam eden parke çalışmaları hızla devam ediyor.

Bünyan 42 Evler Mahallesi ve Sümer Mahallesinde alt yapı ve üst yapı çalışmaları hızla devam ederken aynı zamanda Camicedit ve Sağlık Mahallesin dede alt yapı ve üst yapı çalışmaları hızlandırıldı.

Hafta sonu da dahil aralıksız çalışan Bünyan Belediyesi birimleri Camicedit ve Sağlık mahallesinde, alt yapı çalışmaları devam ederken kanalizasyon ve şebeke bağlama işlerinin bitirildiği sokaklarda parke ve yol çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Gece gündüz çalışmaları yerinde inceleyen Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen hafta sonu sağlık mahallesinde yaptığı incelemelerde birim amirlerinden bilgi alırken vatandaşlarında sorunlarını dinledi.

Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen "Çalışmaları hızlandırıp parke çalışmalarını Eylül ayı sonuna bitirilmesi için çalışıyoruz. Kolay değil vatandaş sadece yolun üstünü görüyor ama biz alt yapıyıda dikkate alarak yol çalışmalarını yapıyoruz. Ekiplerimiz çok hızlı çalıştığı için vatandaş sadece parke döşeyip geçtiğimizi sanıyor. Şuana kadar Bünyan'ın büyük bir kısmında alt yapı sorununu çözdük. Yol çalışmaları da en kısa zamanda bitirilecek. Tüm ekip amirlerime ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sümer mahallesi, Sağlık mahallesinin büyük bir kısmı, Camiikebir ve Camii cedit mahallelerinin büyük bir kısmı ve Sümer 42 evlerde alt yapı ve üst yapı çalışmalarının büyük bir kısmı planlanan zamanda bitirildi Bünyan Halkına hayırlı olsun" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bünyan Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title