Haberler

Bunu Yapan Insan Olamaz

Muğla'nın Milas ilçesinde kimliği belirsiz kişi yada kişilerce bir köpek silahla vuruldu.

Muğla'nın Milas ilçesinde kimliği belirsiz kişi yada kişilerce bir köpek silahla vuruldu. Kanlar içerisindeki yaralı köpek, zabıta ve barınak görevlileri tarafından barınağa götürülürken yolda öldü. Milas'a bağlı Pınarcık Mahallesi'nde hayvanseverler tarafından beslenen bir köpek, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce silahla vuruldu. Yaralı vaziyette yerde yatarken köpeği gören vatandaşlar, Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinden yardım istedi. İhbarın ardından olay yerine gelen zabıta ekipleri ve barınak yetkilileri, köpeğin silahla vurulduğunu tespit etti ve yaşama tutunmaya çalışan köpeğe yardım için harekete geçti. Görevliler tarafından araca bindirilerek tedavi için Milas Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı'na götürülmek istenen yaralı köpek, barınağa ulaşamadan yolda öldü.

Sokak hayvanlarının silahla vurularak yada zehirlenerek katledildiğine dikkat çeken Güllüklü hayvanseverlerden Sabiha Daşdemir, Pınarcık'ta yaşanan vahşeti jandarma ekiplerine bildirdiklerini belirterek, "Pınarcık'ta yaşanan acı olay tüm hayvanseverleri üzdü. Hayvanlara tahammülü olmayanların diğer insanlara da tahammülü olmadığını düşünüyorum. Bu vahşeti gören kişilerin şahitlik yapmasını ve jandarmaya bilgi vermesini rica ediyoruz ve şu unutulmamalı; bugün köpek vuran bir kişinin yarın bir insanı vurmayacağının garantisini kimse veremez" dedi.

(Demet Leyne/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milas Belediyesi Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title