Haberler

Vatandaşlar, İple Asılmış Kediyi Görünce Gözlerine İnanamadı

Güncelleme:

Tokat'ın Turhal ilçesinde binadan sarkan ipe asılı olarak bulunan kediyi gören vatandaşlar, gözlerine inanamadı. Polis, kediye insanlık dışı muameleyi yapan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Tokat'ın Turhal ilçesinde bir binanın girişinde yaşanan vahşeti gören vatandaşlar gözlerine inanamadı. Kediyi ipe asan kişi veya kişilerin yakalanması için polis çalışma başlattı.

KEDİ, BİNADAN SARKAN İPTE ASILI OLARAK BULUNDU

Edinilen bilgiye göre; Turhal ilçesi 108 Evler Mahallesi'nde ara bir sokakta bulunan bir apartmanın girişinde yaşanan vahşeti görenler gözlerine inanamadı. Binadan sarkan bir ipe asılı olarak bulunan kediyi çevredeki vatandaşlar ipi keserek yere indirdi. Yaşanan üzücü olayda telef olan kediye insanlık dışı muameleyi yapan kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Vatandaşlar, İple Asılmış Kediyi Görünce Gözlerine İnanamadı

"KAMERA KAYITLARININ ARAŞTIRILMASI İÇİN TAKİPTEYİZ"

Karadeniz Hayvan Hakları Federasyonu Kurucular Kurulu Başkanı Nihal Erkoç, yaşanan üzücü olaydan sosyal medya aracılığı ile yapılan paylaşımlardan haberi olduğunu belirterek, "Bir bayanın kedisi imiş. Sabah gürültüye sese dışarı çıktığında üzücü olayla karşılaşmış. Belediye veteriner hekimi, emniyet gelmiş tutanak tutmuşlar. Orman Su İşleri Müdürlüğü de bilgilendirildi. Kamera kayıtlarının araştırılması için takipteyiz" dedi.

Vatandaşlar, İple Asılmış Kediyi Görünce Gözlerine İnanamadı

"BU YAPILAN CANİLİK, İNSANLIK DIŞI"

Binadan oturan yaşlı bir kadının aşağı çöpünü sarkıttığı ipe kedinin asılmış olduğunu ifade eden Erkoç, "Bu yapılan canilik, insanlık dışı. Bunu normal bir insan yapmaz diye düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Turhal Tokat 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (15)

EN BÜYÜK BJK:

SAPIK RUHLULARIN ARTMASININ NEDENİ ARAŞTIRILMALI

9
1
yanıtYanıtla
AL:

KESİN BU İNSANLARI

8
1
yanıtYanıtla
ATILLA TÜRK:

yakalayipda ne yapacak ona kanun para cezasi verip birakacak ne yapacak ki olan kendinin canina olan oldu ALLAIN VERIDIGI CANI aldi huzuru mahserde o kendin hesabini nasil verecek iste kul hakki varya aha burada en can alici bir noktada duruyor nasilömi o kedininde hakki bu kisiden alinacvakALLAH soracak neden öldürdün bu kediyi kedide hakkini alacak ne vereceksin kediye sevabinimi günahinimi iste o kedinin hakki verilmeden ceNnete gidemeyecesin ey gidi insan oglu hic bir sey baki degil

8
0
yanıtYanıtla
ibrahim:

sizinde sonunuz böyle olur inşallah ne istedin ALLAH ın sessiz kulundan

8
0
yanıtYanıtla
Huriye Teyze:

devam dedigime binlerce kere pişmanım.eskiden toplum bu kadar bozulmamıştı.

6
1
yanıtYanıtla
8*HUDUT GAZİLER IĞDIR:

aynisini vatan hainlerine yapmak lazim

7
0
yanıtYanıtla
Turan Bayraktar:

Bir an önce hayvan hakları yasası çıkarılmalı, her canlı eşya gibi değil canlı olarak görülmeli ve verilecek cezalar ayrım yapılmaksızın CMK''da belirtilen canlıya karşı işlenen suçlar kapsamında ele alınmalı. Devletimiz ne yazıkki bu konuda duyarsız ve ilgisiz.

7
0
yanıtYanıtla
KOZANLİ:

Hesap var mahkemei kubra var ceza var merak etmeyin bunlar hep yaziliyor satir satir. Herkes ektigini bicecek kabre kondugu andan itibaren

6
1
yanıtYanıtla
Avrupali Davaro:

Allah senin belani versin emi!!!Baska birsey demiyorum.

6
0
yanıtYanıtla
AyNur:

Caniler...onunda cani var,,onuda ALLAH yaratti,,,umarim yakalanip cezanı çekersin

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title