Haberler

Bunu Yapan Anne Olamaz

Muğla'nın Milas İlçesinde 6 Yaşındaki Kıza İşkence Yaptıkları İddia Edilen Anne ile Annenin Birlikte Yaşadığı Kişi Gözaltına Alındı.

Muğla'nın Milas ilçesinde 6 yaşındaki kıza işkence yaptıkları iddia edilen anne ile annenin birlikte yaşadığı kişi gözaltına alındı.

6 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNU BU HALE GETİRDİLER 

Bir ihbarı değerlendiren Milas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Hacı Apti Mahallesi 2. Bağ Sokak'taki bir evde, vücudunda morluklar ve yaralar tespit edilen 6 yaşındaki bir kız çocuğu buldu.

Adının H.Ç. olduğu öğrenilen kız çocuğu, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesine götürüldü. Doktorlar küçük kızın darbedildiğini ve vücudunda sigara söndürüldüğünü tespit ettiler.

Hastane yetkilileri, H.Ç'nin tedavi altına alındığını ve küçük kıza psikolojik destek verileceğini bildirdi.

Hemşireler ve hastanenin güvenlik görevlileri, küçük kıza, tost, meyve suyu, çikolata ikram edip, oyuncak verdiler.

Polis, çocuğun annesi Ü.Ç. (36) ile annesinin birlikte yaşadığı A.G'yi (39) gözaltına aldı. Zanlıların, bugün adli makamlara sevk edilmesi bekleniyor.

“ÇOCUĞU KORUMAYA ALDIK”

Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, çocuğu korumaya aldıklarını söyledi.

Atçı, “Böyle bir şeyi küçük bir çocuğa nasıl yaparlar, bunu anlamak mümkün değil. Gerçekten insanlık dışı bir olay, bir çocuğa bunu nasıl yaparlar. Olay cahillik ve eğitimsizlikten kaynaklanıyor” dedi.

Çocuğun, annesi ve annesinin arkadaşının kendisine işkence yaptığını iddia ettiğini polislere anlattığını ifade eden Kaymakam Atçı, ancak zanlıların olayı inkar ettiğine kaydetti.

Bahattin Atçı, şöyle dedi:

“Çocuğun psikolojisi de bozulmuş. Kendisine psikolog desteği sağlanacak. Ayrıca çocuğun yaşadığı ortam incelenerek ve devlet korumasına alınması için Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile görüşeceğiz. Olay savcılığa intikal etti. Polis anne ve arkadaşını gözaltına aldı.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title