Haberler

Bundesliga'dan Bosman Hedefleri

Bundesliga'da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek isimleri Orhan uluca kaleme aldı.

La Liga'dan Bosman hedefleri

Diego (Wolfsburg/Orta saha)

Wolfsburg'un on numarası yıllardır ülkemizdeki takımlarla ismi anıldı. Belki de onu almak için tam zamanı. Futbol yaşının en olgun döneminde inişleri ve çıkışları yaşamış 1985 doğumlu Diego doğrusunu söylemek gerekirse Fenerbahçe için ideal bir yatırımın öznesi.  Son dönemde genç yetenek Arnold'ın arkasında merkez orta saha rolüyle geriden oyun kurmasının yanı sıra ceza sahası yakınlarında tehlikeli olmaya da devam ediyor. 2014 Haziran'ından sonra ikna edilirse geriye sadece maaşını ödemek kalıyor.  Manuel Fernandes'i gözden çıkarırsa aynı şekilde Beşiktaş için de fazlasıyla uygun.

Premier League'den Bosman hedefleri

Andreas Beck (Hoffenheim/Sağ bek)

Hoffenheim'ın kaptanı ve sağ beki bu sezon tüm maçlarda forma giymesine rağmen sezon sonu bitecek olan sözleşmesini henüz uzatmış değil. Löw tarafından bir dönem milli takım için de düşünülmüş olan Beck hücum aksiyonlarındaki başarısı ve istikrarlı futboluyla her takımda oynayabilir. Roberto Hilbert'in gönderilmesinin ardından durumu idare eden Serdar Kurtuluş'un yerine Beşiktaş için ideal bir seçim olur. Her kim alacaksa elini çabuk tutmalı çünkü başta Stuttgart olmak üzere Bundesliga'da talipleri de var.

Mame Diouf (Hannover/Santrfor)

Zamanında Alex Ferguson "Aslında transferi tamamlamıştık ama bu oyuncuyu kaçıramazdık" diyerek Hannover'in elinden Mame'yi almıştı. Takibini sürdüren Hannover oyuncuyu rötarlı bir şekilde kadrosuna kattı. Atletik yapısı, bitirici özelliği ve özellikle kafa hakimiyetiyle modern bir 9 numara olan bu oyuncunun belki de tek kusuru sık sakatlanması. Bu sezon sözleşmesi sona erecek olan 1987 doğumlu Senegalli Beşiktaş için olası bir Almeida anlaşmazlığında ideal bir seçim olabilir. Nitelikli ve kaliteli bir golcü olan Diouf Bundesliga'da oynadığı 49 maçta 23 gol atıp 12 asist yaparken Avrupa Ligi'nde ise 11 maçta 7 gol atma başarısını gösterdi.

Jermaine  Jones (Schalke/Defansif orta saha)

Ülkemizde ikinci bir Melo etkisi yaratmak isteyen kulüplerin başvuracağı adres bu sezon sonu Schalke'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Jermaine Jones. Tam bir savaşçı.  Bonservisi elinde olan oyuncu Dünya Kupası öncesi geleceğini belirlemek istiyor. Olası bir ABD sürprizi sonrası onu almak güçleşebilir. Fizik kalitesi, savaşçı yapısı, orta sahada geçit vermeyen oyunuyla Türkiye Süper Ligi'nin aradığı oyuncu özelliklerinin hemen hepsini bünyesinde barındırıyor. Kasımpaşa'nın ideal kadrosunun eksik olan parçası burada.  1981 doğumlu oyuncunun fizik kalitesini de düşünürseniz en az iki yıl daha sorunsuz oynar.

Claudio Pizarro (Santrfor)-Daniel van Buyten(Stoper)-Ivica Olic(Forvet)

İngiltere Premier League zirve takımları 35 yaşında olan Pirlo için sıraya diziliyor, 38 yaşındaki Totti milli takım için aday kadroya giriyorsa bu isimler de temposu düşük Türkiye Süper Lig takımları için rahatlıkla düşünebilir. Üstelik diğer pek çok adayın yanı sıra size en az bir yıl amasız oynama garantisi sunuyor. Bundesliga'nın en fazla gol atan yabancı oyuncu rekorunu elinde bulunduran Pizarro komple forvet tanımına en uygun isim. Ceza sahasının her yerinden ve her iki ayağını etkili kullanmasının yanı sıra kafası ve frikikleri de cabası. Özellikle Beşiktaş Bremen'de güzel birliktelik kurduğu Almeida ile bu oyuncuyu birleştirirse sınıf atlar. Öte yandan ileri üçlüde presle oynayan takımların gözdesi ise "Energizer Tavşanı" İvica Olic olmalı. Bugünün Fenerbahçe'sinin ön üçlüsünün her bölgesinde sorunsuz oynar. Yılda maçların 3'de 2'sini oynadığı zaman en az beş kafa golünü garanti eden Van Buyten ise "deneyimli stoper" arayanlar için ilk hedef olmalı. Olası bir Şampiyonlar Ligi serüveninde Galatasaray'a Chedjou'dan iki değil üç kat daha fazla katkı vereceğini rahatlıkla iddia edebiliriz.

Sözleşmesi sona erecekler

Claudio Pizarro             Bayern Münih

Rafinha                         Bayern Münih

Daniel van Buyten        Bayern Münih

Robert Lewandowski    Dortmund

Sebastian Kehl              Dortmund

Koray Günter                Dortmund

Mame Diouf                  Hannover 96

Didier ya Konan            Hannover 96

Sebastian Rode            E.Frankfurt

Aykut Özer                   E.Frankfurt

Diego                           Wolfsburg

Jan Polak                     Wolfsburg

Ivica Olic                      Wolfsburg

Choupo-Moting            Mainz 05

Niko Bungert                Mainz 05

Malik Fathi                    Mainz 05

Aaron Hunt                   Werder Bremen

Aleksandar Ignjovski     Werder Bremen

Arif Erkin                        Augsburg

Julian Schuster              Freiburg

Fabian Johnson             Hoffenheim

Sebastian Rudy             Hoffenheim

Andreas Beck                Hoffenheim

Kenan Karaman            Hoffenheim

Jermaine Jones            Schalke 04

Anthony Annan            Schalke 04

Alexander Meier            E.Frankfurt

Juan Arango                 B.Mönchengladbach

Mensur Mujdza              Freiburg

Christian Schulz            Hannover 96

Tomas Rincon               Hamburg

Ibrahima Traore            Stuttgart

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Fenerbahçe Hannover Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title