Haberler

    Bundesliga'da Türk Derbisi, iddaa'da TEK MAÇ! Kenan Karaman, Ozan Kabak'ı konuk ediyor...

    Güncelleme:

    Bu bir ilandırDÜSSELDORF - SCHALKEMilli futbolcumuz Kenan Karaman'ın gol perdesini açtığı Köln deplasmanından 2-2 ile dönen ve 1 puan alan Düsseldorf, Bundesliga'daki son 4 maçından beraberlikle ayrılmış oldu.

    Bu bir ilandır

    DÜSSELDORF - SCHALKE

    Milli futbolcumuz Kenan Karaman'ın gol perdesini açtığı Köln deplasmanından 2-2 ile dönen ve 1 puan alan Düsseldorf, Bundesliga'daki son 4 maçından beraberlikle ayrılmış oldu.

    Cezası nedeniyle o kritik deplasmanda forma giyemeyen bir diğer milli futbolcumuz Kaan Ayhan yeniden ilk 11'e dönüyor.

    Sezona 1. kaleci olarak başlayan ama sakatlığı sebebiyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Zack Steffen ve diz sakatlığı henüz geçmeyen Dawid Kownacki dışında takımda önemli bir eksik yok.

    Schalke ise Ruhr Derbisi'nde Dortmund'a farklı kaybettikten sonra Augsburg karşısında da yokları oynamış ve 3-0'lık yenilgiyle sahadan ayrılmıştı.

    Türk asıllı Alman orta saha Suat Serdar sezonu kapattı. Amine Harit de deplasman kafilesinde yer almadı.

    TD David Wagner, Ozan Kabak'ın ilk 11 başlamaya yakın olduğunu söylerken Jean-Clair Todibo ile Weston McKennie'nin de hafif sakatlıklarına rağmen maç kadrosunda bulunduklarını açıkladı.

    Salgın dönüşü Dortmund maçında süre almayan Ahmed Kutucu, geçtiğimiz hafta sonu Augsburg'a karşı son 34 dakika sahadaydı. Düsseldorf karşısında yine yedekler arasında maça başlaması bekleniyor.

    Schalke ligdeki son 5 deplasman maçında gol atamadı!

    %24'lük kesim taraf bahislerini bir kenara bırakıp maçta en az 3 gol beklemeyi daha değerli bulmuş...

    Schalke'nin belalısı Robert Lewandowski! Birbirinden nefis golleri izleyelim...

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Kenan Karaman Düsselldorf Bundesliga Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title