Haberler

''Bumads ile İçerik Aşkına'

Güncelleme:

Türkiye'nin en iyi blogları Bumerang Ödülleri'yle belirleniyor!

Türkiye'deki blog ekosistemini geliştirmek amacı ile kurulan ve bünyesinde 20 bini aşkın üyesi bulunan Bumerang, geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediği ödül töreninin ikincisini 29 Kasım 2012 tarihinde Hilton Convention Center'da gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

''Bumads ile İçerik Aşına''

''Bumads İle İçerik Aşkına'' sloganı ve konsepti ile hazırlanan, toplam 6 farklı kategorinin ve jüri özel ödülünün sahibini bulacağı etkinlik, Gizmodo Chief Editörü Matthias Sternkopf başta olmak üzere sektörün önemli isimleri tarafından hazırlanan, sosyal medya, bloglar ve content marketing gibi başlıkların konuşulacağı konferans ile başlayacak. Konferans sonunda, katılımcılar aldıkları eğitimi belgeleyen sertifikanın da sahibi olacak.

Türkiye'nin en'lerinin seçileceği Bumerang Ödülleri'ne blog, forum, yerel haber siteleri gibi bağımsız yayıncılar katılabilecek.

"En Tarz Blog', 'En Çalışkan Blog', 'En Sosyal Blog' 'En İyi Forum' dahil olmak üzere 6 kategorinin birincileri ve "Jüri Özel Ödül"ünü kazanan toplam 7 site, The New iPad ve sürpriz ödülleri kazanacak. Katılan siteler başvuru onayından sonra "sms oylaması"na ve sonrasında kendi alanında uzman jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek.

Dünyaca ünlü bloggerlar, sektörün önde gelen markaları, reklam ajansları ve basının katılacağı ''Bumerang Ödülleri''nde müzik dünyasının sevilen isimi Mirkelam ve İskender Paydaş sahne alarak konuklara unutulmaz dakikalar yaşatacak.

Siz de Türkiye'nin en iyileri arasında yer almak istiyorsanız Bumerang'a kayıtlı olan blogunuz/siteniz ile 15 Kasım 2012 tarihine kadar Bumerang'ın internet sayfasından yarışmaya başvurabilirsiniz.

Bumerang Ödülleri Jüri Üyeleri:

En Tarz Blog

Ertuğrul Özkök

Gürhan Demirel

Mirkelam

İskender Paydaş

Demir Çilingir

En Çalışkan Blog

Pelin Özkan

Günseli Özen Ocakoğlu

Uğur Şeker

En Sosyal Blog

Fatih Güner

İsmail Hakkı Polat

Yüce Zerey

En Bilge Forum

Sedat Kapanoğlu

Fatoş Karahasan

Sina Afra

En İyi Yerel Site

Fatih Çekirge

Özgür Bolat

Fikret Ercan

En Uyumlu Site

Erdal Kaplanseren

Deniz Utku

İsmail Özdemir

Kaynak: Bültenler / Güncel

İskender Paydaş Mirkelam Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title