Haberler

    Bulvar Atakent Projesinde Dar Gelirliye Yüzde 35 İndirim

    İstanbul'un yeni ve prestijli projelerinden birisi olarak ön plana çıkan ve Maksem-Oğuzkağan Ortaklığıyla inşa sürecine başlanan Bulvar Atakent projesi görücüye çıktı.

    İstanbul"un yeni ve prestijli projelerinden birisi daha görücüye çıktı. Maksem-Oğuzkağan Ortaklığı tarafından inşa edilen Bulvar Atakent projesinin tanıtımını Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, MAKSEM Grup YKÜ Bilal Aydoğan ve Nevzat Özülke"nin katılımıyla yapıldı.

    DAR GELİRLİLER İÇİN AYRILDI

    Projenin metrekare fiyatları 4 bin 300 liradan başlarken dar gelirliler için ise farklı bir fiyat çizelgesi uygulanması planlanıyor. Buna göre Bulvar Atakent projesinin sosyal sorunluluk projesi kapsamında yüzde 10"u dar gelirliler için ayrılmış durumda.

    2+1"DEN 4+1"E DAİRELER...

    Toplamda 391 konutun ve ayrıca ticari ünitelerin de yer aldığı Halkalı Atakent projesinde 2+1"den 4+1"e kadar daire seçeneklerinin yer alması planlanıyor. Aile öncelikli konseptli olarak tasarlanan proje, 5 bloktan meydana geliyor.

    Kaynak: Projemlak / Ekonomi

    İstanbul Aydoğan Atakent Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title