Haberler

Buluşma Olayı Filmi

Buluşma Olayı filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri.

Scary Movie filminin 6 senaristinden ikisi olan Aaron Seltzerve Jason Friedberg bu kez romantik komedi tarzındaki filmlerin peşine düşüyorlar. DATE MOVIE, bu tarz filmleri sevenlere ve bu tarz filmlerden nefret edenlere göre bir film.

Yapımcılar film için şunları söylüyor: “Romantik kadınların kesinlikle seyretmek isteyeceği ve erkeklerin ise gülmek için mutlaka izleyecekleri bir film yapmak istedik.”

Seltzer ve Friedberg romantik ve umutsuz Julia Jones’un hikayesini en romantik yerinden anlatmaya başlıyorlar... Sonunda hayallerinin erkeğini bulan genç ve güzel bir kadın...Bir İngiliz Grant Funkyerdoder... Fakat evlenmeden önce Kalbinin sesini dinlemeli-Big Fat Greek Wedding, Zor Bab - Meet the Parents ile tanışmalı, ve Darısı Başıma -The Wedding Planner demelidir. Üstelik de çok ama çok hoş bir arkadaşı ise En İyi Arkadaşım Evleniyor havasında olmalıdır.

Yıllardır spor filmleri ile, ajan filmleri ile ve korku filmleri ile dalga geçen filmler seyrettik. Her türün kendine ait tarzı ve klişeleri oldugunun farkında olsak da bunları komedi unsuru olarak sunan filmler hep ilgimizi çekti. Friedberg ve Seltzer ikilisi kendi kendilerine soruyorlar... Peki ya romantik filmler....

İkili okuldan mezun oldukları yılı ilk senaryoları olan, Spy Hard ile dikkatleri çekti. Ardından ise bir gişe rekortmeni olan Scary Movie’ye imza atan senarist grubun içinde oldular. “Bir sürü romantik komedi seyrettik ve seyrettiklerimizden eğlenceli bir yan çıkarmak aslında hiç de zor değildi.” diyor Aaron Seltzer.

Friedberg ise DATE MOVIE’nin klasik bir bakış açısı olduğunu söylüyor. “Cici kızım büyür ve çok güzel bir genç kadın olur... Hayallerinin erkeğini bulur ama tabii ki ebeveynleri bu adamdan nefret ederler. Ve düşünebileceğiniz her zorluğu çıkarırlar... Ne dersiniz bu hikayeyi bir çok yerden hatırlamıyor musunuz?.”

Seltzer ise, “Bir çok hafızamıza kazınmış romantik filmden gerçekten unutulmayacak sahneler seçtik. Ve bu sahnelerin üzerine yeni bir hikaye oturttuk. Gerçekten komik bir hikaye!...”

Yönetmen: Aaron Seltzer

Senaryo: Aaron Seltzer, Jason Friedberg

Oyuncular: Fred Willard, Tony Cox, Jennifer Coolidge, Adam Campbell, Alyson Hannigan

Filmin Türü: Komedi, Romantik,

Orijinal Adı: Date Movie

Yapımcı Firma: New Regency Pictures

Yapım Yılı: 2006

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: Yngilizce

Filmin Süresi: 83 dk.

Resmi Sitesi: http://www.datemoviethemovie.com/

Dağıtıcı Firma: Özen Film

Vizyon Tarihi: 28.04.2006

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title