Haberler

Bulunan Cesedin ABD'li Saraı Sıerra'ya Ait Olduğu Öğrenildi (3)

Sarayburnu'nda bulunan cesedin, bir süredir kayıp olan ABD'li kadın turist Sarai Sierra'ya ait olduğu belirlendi.

Sarayburnu'nda bulunan cesedin, bir süredir kayıp olan ABD'li kadın turist Sarai Sierra'ya ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili 9 kişi gözaltına alınırken, tanık olarak ifade veren bir kadın, "Salı günü kız kardeşimden dönerken surların dibinde bir arabanın içinden el çıktığını gördüm" dedi.

Alınan bilgiye göre, Sarayburnu'nda surların dibinde bir kadın cesedi bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, bölgede güvenlik önlemi aldı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, cesedin bir süredir aranan ABD'li kadın turist Sarai Sierra'ya ait olduğundan şüphelenince durum Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bildirildi. Sarayburnu'na gelen ekipler, cesedin üzerinde Sierre'ya ait sürücü belgesini buldu. Yapılan fiziki incelemede de cesedin Sarai Sierra'ya ait olduğu anlaşıldı.

OLAY YERİNDEKİ DELİLLER TEK TEK İNCELENECEK

Uzman ekiplerin denetimde yapılan çalışmada elde edilen bulgular, tek tek delil torbasına konuldu. Bölgede yapılan çalışmada, durumları şüpheli görülen 9 kişi gözaltına alındı. Başında darp izi bulunan Sierra'nın, başka bir bölgede öldürüldükten sonra sürüklenerek bulunduğu konuma getirildiğinden şüpheleniliyor. ABD'li kadının kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.

"GEÇEN SALI SURLARIN DİBİNDE BİR ARABADA EL GÖRDÜM"

Öte yandan, Salı gecesi bir ceset gördüğünü söyleyen kadın, ifade vermek üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne geldi. İsmini açıklamak istemeyen kadın, "Kız kardeşimden dönerken surların dibinde bir arabanın içinden el çıktığını gördüm" dedi.

Gayrettepe'de yaşadığını, salı gecesi kardeşine yemeğe gittiğini ifade eden kadın, dönüş yolunda saat 23.00-23.30 sıralarında park etmiş bir otomobilde bir erkeği gördüğünü ifade etti. Kadın, erkek şahsın arka koltuktan bir şey çıkarttığını, şahıs kalktığında bir elin düştüğünü gördüğünü söyledi. Kadın, "Kızım, 'Anne yanlış görmüşsündür' dedi. Şahin veya Doğan marka gibi eski bir arabaydı. Orta yaşın üstünde bir erkekti" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sarai Sierra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title