Haberler

Bulunan Bacak Parçalarında Gözaltı

Avcılar'da, boş bir alanda bulunan hızarla kesilmiş bacakların, Hasan Sarısu isimli bir kişiye ait olduğu belirlendi. Sarısu'nun evli bir kadınla ilişki yaşaması sonucu öldürüldüğü iddia edilirken, bacakları ile gövdesinin ayrı yerlere atıldığı tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, dün Tahtakale Mahallesi'nde boş bir alanda bulunan bacaklarla ilgili başlatılan soruşturmayı derinleştiren İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede sonuca ulaştı.

Olay yerine yakın oturan bir aile, Hasan Sarısu isimli bir yakınlarının 10 gündür kayıp olduğunu belirterek, polise başvurdu. Hasan Sarısu'nun görüştüğü kişilerle konuşan polis ekipleri, cinayeti Dursun K. isimli bir şahsın işlediğini belirledi.

İfadesinde cinayeti işlediğini itiraf eden Dursun K., Sarısu'yu, karısı ile ilişkiye girdiği için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Dursun K.'nın ifadesinde, Sarısu'yu öldürdükten sonra cesedini parçaladığını; gövde, kol ve başını bir çuvala koyarak Altınşehir Deresi'ne attığını, bacaklarını da Tahtakale Mahallesi'nde boş bir alana attığını söylediği belirtildi.

Polis ekipleri, Dursun K.'nın ifadesi doğrultusunda Altınşehir Deresi'nde arama yaptı. İtfaiye ekipleri ile birlikte arama yapan polisler, cesedin diğer paraçalarına ulaşamadı.

Karısı ile birlikte gözaltına alınan Durusun K.'nın Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifade verme işleminin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title