Haberler

Bulkaz: "Her Maçı Kazanmak İçi Elimizden Geleni Yapacağız"

FIBA Şampiyonlar Ligi 3. hafta müsabakasında Muratbey Uşak evinde Ventspils’i 74-69 mağlup etti.

FIBA Şampiyonlar Ligi 3. hafta müsabakasında Muratbey Uşak evinde Ventspils'i 74-69 mağlup etti. Maçın ardından her iki takımın antrenörleri açıklamalarda bulundu.

Konuk takımın Antrenörü Karlis Muiznieks seyirci faktörüne vurgu yaparken Muratbey Uşak'ın koçu Ozan Bulkaz ise eksik kadro ile mücadele etmelerine rağmen galip gelmeyi bildiklerin söyledi.

"İyi basketbol oynuyoruz"

Takımda eksik oyuncuları olduğunu belirten Muratbey Uşak Başantrenörü Ozan Bulkaz buna rağmen iyi mücadele ettiklerini söyledi. Bulkaz, "4 yabancı ile oynuyoruz. Mesut ve Hakan bu maçta da yoktu. Bugün Monreo da son periyotta sakatlandı. Buna rağmen takım 8 oyuncu ile Şampiyonları Ligi'nde ilk galibiyetini aldı. İlk maçımızda evimizde bir basketle yenildik. Geçen hafta da Yunanistan'da dört periyot önde olduğumuz maçı son anda verdik. Onun için bu oyuncular iyi mücadele ediyor, biz de iyi basketbol oynuyoruz. Şimdi yeni oyuncularımızın da lisansları onandı. Yarından itibaren tam kadro hem ligde hem de Avrupa'da mücadele edeceğiz. Zaten iyi durumdayız, çünkü Şampiyonlar Ligi'ne kaldık. Fenerbahçe galibiyeti, 4 maçta 2 galibiyetimiz var. Bir problemimiz yok. Deplasmanda Beşiktaş ve Efes... Ben takımımdan memnunum, daha çok çalışıp her zaman olduğu gibi her maçı kazanmak içi elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Ventspils cephesi

Uşak'ı galibiyetinden dolayı tebrik eden Ventspils Başantrenörü Karlis Muiznieks ise, "Görüyorsunuz ki burada oynamak kolay değil. Bu taraftarın önünde. Taraftar ile birlikte çok daha iyi olan bir takım var. Agresif oynayan agresif savunma yapan bir takım var. Bununla birlikte takımımı mücadelesinden dolayı eforundan dolayı kutluyorum. Savunmada ve hücumda çeşitli hatalar yaptık. Özellikle son 3 dakikayı iyi oynamadığımızı düşünüyorum. Kendi kurallarımızın dışına çıktık. Çok boşluklar kaçırdık bunun sonucunda maçı kaybettik. Kendi sahamızda, içeride daha agresif ve daha iyi basket oynayacağımıza inanıyorum. Kendi taraftarlarımızın önünde oynamak oyuncularıma güven aşılayacak. Grup içindeki takımlar birbirlerine çık yakın takımlar, görüyoruz. Buradaki fark da kendi evimizdeki maçın sonunu belirleyecek" dedi. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Uşak Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title