Haberler

Ünlü Gazetecinin Katili Eski Boksör Çıktı: Tecavüz Edip Yumruklarla Öldürmüş!

Güncelleme:

Bulgaristan'ın Rusçuk şehrinde 6 Ekim'de öldürülen gazeteci Viktoriya Marinova'nın katili eski boksörün Almanya'da yakalanıp gözaltına alındığı bildirildi.

Bulgaristan'ın kuzeydoğusundaki Rusçuk şehrinde 6 Ekim'de tezavüz edildikten sonra öldürülen gazeteci Viktoriya Marinova'nın katilinin Almanya'da yakalanıp gözaltına alındığı bildirildi. Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Cumhuriyet Başsavcısı Sotir Tzatzarov ve İçişleri Bakanı Mladen Marinov, Başbakanlıkta düzenledikleri ortak basın toplantısında zanlının 21 yaşındaki eski boksör Severin Krasimirov olduğunu açıkladı.

KATİL ESKİ BOKSÖR

Başsavcı Tzatzarov, cinayetle ilgili Marinova'nın profesyonel ve özel yaşamına dek muhtemel tüm nedenlerin soruşturulduğu ancak ilk belirlemelerin saldırının "anlık bir olay" olduğunu gösterdiğini belirtti. Verilen bilgiye göre gazeteci Marinova, Tuna nehri kenarında yaptığı rutin koşu sırasında saldırıya uğradı. Krasimirov'un eski boksör olduğu ve eyleme geçmeden önce büyük miktarda alkol aldığı kaydedildi. Tzatzarov, Marinova'ya tecavüz eden ve yumruklayarak öldüren saldırganın suçlu bulunması durumunda 20 yıla kadar veya ömür boyu hapis cezası alabileceğini duyurdu.

ALMANYA'DA YAKALANDI

Başbakan Boyko Borisov da, yapılan DNA testlerinin Marinova'nın katilinin Krasimirov olduğunu yüzde 100 kanıtladığını söyledi. Severin Krasimirov'un 7 Ekim'de annesinin bulunduğu Almanya'ya gittiği açıklandı. Almanya'da mahkemede ifadesi alınacak Krasimirov'un Bulgaristan'a getirilmesi ve yargılanması için gerekli prosedürlerin sürdürüldüğü duyuruldu.

Marinova, Rusçuk'ta TVN televizyonunda çalışıyordu.

Kaynak: AA / Güncel

Bulgaristan Almanya 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

TRUMP:

kadının kafası açık herşeyi hak ediyor. Keşke inleye inleye ölseymiş. İslam yayıldıkça yayılacak

3
59
yanıtYanıtla
CEKO:

cehennem seni bekliyor derini yüzmek için arabın yobazı

yanıt5
yanıt3
:

islam sen ve senin gibi yobazlar yüzünden kan içinde yüzüyor insanlık artık nefret ediyor

yanıt14
yanıt2
TRUMP 2:

aha blöfüm işe yaradı. Koçlarım benim.

yanıt0
yanıt5
Thranduil:

Senin gerçek düşüncen bu değil ama bu konuyla bile dalga geçmen senin nasıl bir karakterde insan olduğunu gösteriyor.

yanıt9
yanıt1
Müftü Dede:

İslam Barış Demektir.Mahkeme Kararı Olmadan Hiçbir Müslüman Kendi Başına Karar Verip Adam Öldüremez.Öldürüyorsa O Kişi Dinden Çıkar.Yorum Yazanlar Ezbere Yorum Yazmasınlar.Bugün En Büyük Proplem:İslam Dünyasının Dini Bir Liderinin Olmamasıdır.Olmuş Olsaydı Kardeş Kardeşi Aslaa Öldürmezdi.

9
7
yanıtYanıtla
Cevap:

Müslüman ülkelerin ne durumda olduğu belli. Bol keseden atıp sallamak kolay tabi.

yanıt8
yanıt8
cosmos:

kadınlar fazla güvenip kendine ıssız yerd dolaşıyor sonu bu olur

4
10
yanıtYanıtla
XXX:

o senin dediğin kadın düşmanı terör içindeki arabın peşinden giden ülkelerde çoğunluktadır

yanıt5
yanıt3
şit:

o mahlukun o kadına yaptığının aynısını kendisine yapmadıkça dünyaya hakim olan. . . . . . . . . . mazlumun korktuğu adalet . . . . . . insanlığı giderek duyarsızlaştıracak .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title