Haberler

Bulgaristan'da Bir Kulüp Başkanı Daha Vuruldu

Kulüp Başkanları ve Yöneticilerine Yönelik Suikastlarla Sık Sık Gündeme Gelen Bulgaristan'da Yeni Bir Suikast Olayı Daha Yaşandığı Bildirildi.

Kulüp başkanları ve yöneticilerine yönelik suikastlarla sık sık gündeme gelen Bulgaristan'da yeni bir suikast olayı daha yaşandığı bildirildi.

Bulgaristan İkinci Futbol Ligi takımlarından Akademik 1947'nin sahibi olan 49 yaşındaki iş adamı Manol Velev, başkent Sofya'nın en işlek caddelerinden birinde silahlı saldırıya uğradı. Saldırının ardından çevredekiler tarafından hastaneye kaldırılan Velev'in durumunun ciddi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Bulgaristan medyasında olayla ilgili olarak çıkan haberlerde, Velev'in büyük kumar, inşaat, turiz ve spor gibi alanlarda yatırımları olduğunu ve Bulgaristan Sosyalist Partisi'ne

yakın olduğu vurgulandı.

Velev, son 2 ayda Bulgaristan'da suikasta uğrayan ikinci kulüp başkanı oldu. Son olarak Mayıs ayında, Lokomotiv Plovdiv Takımı'nın 45 yaşındaki başkanı Alexander Tasev, aracının içinde silahlı saldırıya uğramıştı. Aynı zaman Plovdiv Takımı'nın önceki sahibi de 2 yıldan daha az bir süre önce yine bir silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Bulgaristan medyası Tasev'in, ithalat-ihracat işleriyle uğraştığını ve uyuşturucu kaçakçılığı yapan mafyayla da ilişki içinde olduğunu yazmıştı.

(ERS-ERS-SN-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title