Haberler

Bulgar Koramiral Kavaldzhıev Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda

Bulgaristan Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Minko Kavaldzhıev, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Metin Ataç'ın Konuğu Olarak Türkiye'ye Geldi.

Bulgaristan Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Minko Kavaldzhıev, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Metin Ataç'ın konuğu olarak Türkiye'ye geldi.

Bulgaristan Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Kavaldzhıev, Deniz Kuvvetleri Karargahı'nda askeri törenle karşılandı. Törende bir konuşma yapan Oramiral Ataç, konuk Komutan Kavaldzhıev'i Türkiye'ye davet ettiklerini belirterek, "Sayın Kavaldzhıev, Türkiye'de Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı tesislerimizi gezecekler. Kendisinin Türkiye'den memnun bir şekilde ayrılacağına eminim" diye konuştu.

Koramiral Kavaldzhıev ise konuşmasında, kendisine gösterilen ilgiden dolayı Bulgar heyeti adına teşekkür ettiğini kaydederek, "Türkiye'de bulunmaktan memnunum. Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na karşı dostça duygularımızı ifade etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Daha sonra iki komutan gazetecilere birlikte poz verdi.

(TS-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title