Haberler

Bulgar Filmiyle Cannes'a Gidiyorlar

Hatice Aslan, Saadet Işıl Atasoy ve Kerem Atabeyoğlu, Bulgar Yönetmen Kamen Kalev'in 'Eastren Plays' İsimli Filminde Rol Almışlardı....

HATİCE ASLAN, SAADET IŞIL ATASOY VE KEREM ATABEYOĞLU, BULGAR YÖNETMEN KAMEN KALEV'İN 'EASTREN PLAYS' İSİMLİ FİLMİNDE ROL ALMIŞLARDI....

Uluslararası bir oyuncu kadrosuyla çekilen film için Hatice Aslan, yönetmen Kamen Kalev'in kısa filmlerinin de çok güzel olduğuna dikkat çekti.

Filmle ilgili bilgiler veren oyunculardan Kerem Atabeyoğlu, 'Akıl dolu bir ekiple çalıştık. Türkiye'de de dışarıda da 'İmkanımız yok, paramız yok, film yapmak istiyoruz, şuyumuz yok, buyu muyuz yok' diyorlar... Bu filmin ışıkçısı, akşam seti torbasına doldurup, torbayla dönüyordu eve. Bayağı iki tane ağaçtan ağaca ampul asıp bahçe düğünü gibi ışıklarla çekildi ve sonuçlar hakikaten çok güzel oldu' diye konuştu.

Saadet Işıl Aksoy, Cannes'da tanıştığı ve daha sonrasında görüştüğü Kamen Kalev'in projesine ilk dahil olan Türk oyuncu olmuş. Aksoy, 'Cannes'da tanıştık. Daha sonra Saraybosna Film Festivali'nde tekrar karşılaştık. Daha uzun zaman geçirme ve sohbet etme imkanımız oldu. Mailleşiyorduk devamlı' diye konuştu.

İstanbul'dan Bulgaristan üzerinden Almanya'ya giden bir Türk ailenin başına gelenlerin anlatıldığı film, 17 Mayıs'ta Cannes'da gösterilecek. Kerem Atabeyoğlu, Hatice Aslan ve Saadet Işıl Aksoy, yönetmen Kamen Kalev'in yanında olmak istediklerini ve Cannes'a gideceklerini söylediler.

(Televizyon Gazetesi)

HATİCE ASLAN İLE İLGİLİ DİĞER HABERLERSAADET IŞIL ATASOY İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title