Haberler

Bülent Serttaş, "Evimi Gözetliyorlar" Deyip Savcılığa Şikayette Bulundu

Güncelleme:

Bülent Serttaş, "Biri evimi gözetliyor." diyerek şikayette bulundu. Gözaltına alınan adam, "Kız arkadaşımla aynı binada oturuyorlar ben onu bekliyordum." ifadesinde bulundu.

Bülent Serttaş, geçen günlerde birinin kendisini takip edip gözetlediği iddiası ile Beşiktaş Polis Merkezi'ne başvurdu. Gözaltına alınan kişi, kız arkadaşının Serttaş ile aynı binada oturduğunu ve onu beklediğini öne sürdü.

ARABADA OTURUP EVİ İZLİYORMUŞ

Bülent Serttaş, geçen günlerde Beşiktaş Polis Merkezi'ne başvurarak bir erkeğin kendisini takip edip evini gözetlediğini söyledi. İfadesine başvurulan şarkıcı, bu kişinin kendisini arabayla takip ettiğini öne sürdü. Serttaş; karısı ve kayınvalidesinin pencereden baktıklarında, bir erkeğin caddenin karşısındaki lüks bir aracın içinde oturup evlerini izlediğini gördüklerini belirtti. Bunun üzerine karakola giden Serttaş, evi izleyen kişinin eşkalini verdi. Bu kişinin ertesi gün yine kapının önünde araç içinde beklediğini gören ünlü şarkıcı, şahsı ihbar etti. Bunun üzerine polis tarafından yakalanan kişi, karakola götürüldü.

"KIZ ARKADAŞIMIN EVİ"

Karakolda ifadesine başvurulan genç adam, sevgilisinin Serttaş ile aynı binada oturduğunu belirterek şunları söyledi: "Sevgilimle tartışmıştık. Her gün onu bekliyordum. Kesinlikle Serttaş'ın evini gözetlemek gibi bir amacım yok." Savcılık tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Serttaş Beşiktaş Magazin Haberler

500

Yorumlar (9)

Yildiz:

Sımdı hatırladım Bülent serttası Güler ışık hanıma sorun ne ışgenceler yapmış

0
1
yanıtYanıtla
Yildiz:

Bülent Serttaşı yaşadığı rakı türkücülere sorun sımdı ısmı aklıma gelmıyor Nasıl farkına varmış takıp edıldıgı O kadına neler yapmış bır de hanım efendıye sorun

0
1
yanıtYanıtla
birisi:

belkide doğrudur bülent serttaş iyi bir insan kim neden zarar vermek istesinki

1
0
yanıtYanıtla
Boludan:

Bulent adsmsin

0
0
yanıtYanıtla
berivan kurtcebe:

nalet olsun bunu sana yapan eller kırılsın bülent abiçim

yanıt0
yanıt0
berivan kurtcebe:

bülent serttaş abim hel olsun sana sana yapan eller kırılsın

0
0
yanıtYanıtla
berivan kurtcebe:

nalet oisun sana yapan eller kırılsın bülent abiçim

0
0
yanıtYanıtla
Izmirliyiz:

Kimse bulent abjmize yamuk yapamaz akilli olsun herkez yorumunu duzgun yazsin yada defolsun pis faremsi insanlarin parasini cekemeyen sinegimsi gotun vucud bulmus hali igrenc inssnlar

0
0
yanıtYanıtla
Bulent babaaaaa:

Bulent sertas adamin kralidir öl desin oluruz. Ona yapilan yanlis bize sayilir ayrica cocuk dogru soyluyor bulent abiyle ayni binada oturuyor kiz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title