Haberler

Bülent Ortaçgil, Kanlıdivane'de Konser Verdi

Güncelleme:

Özgün müziğin usta ismi Bülent Ortaçgil, 13. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında Erdemli ilçesindeki Kanlıdivane antik kentinde hayranlarıyla buluştu. Şarkılarını sevenleriyle birlikte söyleyen Ortaçgil, büyüleyici bir mekanda konser vermekten memnun olduğunu söyledi.

Erdemli'nin Ayaş Mahallesi'ndeki Kanlıdivane antik kenti, 13. Mersin Uluslararası Müzik Festivali'ne bu yıl da ev sahipliği yaptı. Tarihi mekanda Ortaçgil'i dinlemek isteyen çok sayıda sanatsever, sanatçının birçok şarkısına eşlik ettiler. Akustiği iyi olduğu için birçok sanatçının konserine ev sahipliği yapan Kanlıdivane'de, Bülent Ortaçgil, sahnede yaklaşık 1,5 saat kalarak 25 şarkı seslendirdi.

Özellikle "Sensiz Olmaz" adlı parçası büyük alkış alan Ortaçgil, konser sonrasında yaptığı açıklamada, ilk kez böyle ilginç bir tarihi mekanda konser verdiğini belirterek, mekanın büyüleyici olduğunu söyledi. Böyle bir mekanda konser vermekten memnun olduğunu ifade eden Ortaçgil, Mersin'de ve Mersinlilerle olmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Ortaçgil Erdemli Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title