Haberler

Bülent Korkmaz, Trabzonsopr Maçı Öncesi Taraftara Seslendi

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Trabzonspor Önünde Kazanmak İçin Mücadele Edeceklerini Belirterek Taraftardan Tribünleri Doldurmasını İstedi.

Kayseri Erciyesspor Teknik direktörü Bülent Korkmaz, Trabzonspor önünde kazanmak için mücadele edeceklerini belirterek taraftardan tribünleri doldurmasını istedi. Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'ın pazartesi günü fabrikasını kapatarak çalışanları maça getireceğini dile getiren Korkmaz, "Pazartesi günü tüm Kayserililer stada gelmeli. Tribünde boş tek koltuk görmek istemiyorum" dedi.

Hacı Boydak Kulüp Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısıyla, Trabzonspor maçı hazırlıklarını değerlendiren teknik direktör Bülent Korkmaz, taraftarı maça davet etti. Maç saati ve gününün değiştirilmesiyle ilgili açıklamaları kulüp başkanı ve basın sözcüsünün yaptığını söyleyen Korkmaz, "Bizim işimiz hangi gün olursa olsun sahaya çıkıp kazanmak için mücadele etmek olmalı. Tek düşüncemiz Trabzonspor'u yenmek. Milli takımlardaki 4 futbolcumuzun da aramıza katılmasıyla tam kadro çalışmaya başladık. Hedefimiz galibiyet" diye konuştu. Maçın pazartesi günü mesai saatine denk gelmesi nedeniyle, Boydak Holding yönetim kurulu başkanı Hacı Boydak'ın fabrikasını erken kapatıp işçileri maça gönderenceğini açıkladığını belirten Korkmaz, "Bu desteğe tüm Kayseri katılmalı. Maça giden gitmeyen herkesi pazartesi günü Atatürk Stadı'nda görmek istiyorum. Pazartesi günü tribünde tek boş koltuk görmek istemiyorum. Çünkü bu maç hem Kayseri Erciyesspor için hem de Kayserispor için önemli. Trabzonspor maçında tribünleri dolu görmek istiyorum. Kayserililer tribünleri doldurup sabırla takımlarını desteklemeliler. Biz saha da kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Tüm planlarımız 3 puan üzerine. Taraftarımızın desteği ile bunu başaracağız" dedi. Fadhel'in kulüple anlaşarak ayrıldığını, Güven'in hafif sakatlığı bulunduğunu söyleyen Erciyesspor teknik direktörü Bülent Korkmaz, Milli takım teknik kadorsu ve futbolcularınıda tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title