Haberler

Bülent Korkmaz: "Ligin En Çok Gol Yiyen Takımı Olmaktan Dolayı Rahatsızım"

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Demir Grup Sivasspor maçını kazanmak istediklerini söyledi. Puan olarak ligde iyi durumda olduklarını ancak ligin en çok gol yiyen takımı olmalarından dolayı da rahatsız olduğunu ifade eden Korkmaz, "Benim takımlarım genelde az gol yiyen takımlar oluyor. Açıkçası bundan rahatsızım" dedi.

Süper Toto Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Sivasspor'u ağırlayacak olan Antalyaspor, hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. Pazar günü oynanacak olan maç öncesi Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Sivasspor karşılaşmasında taraftarlarının önünde sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini dile getirdi. Sivasspor'un öne koşularda Türkiye'nin en iyi takımlarından birisi olduğuna dikkat çeken Korkmaz, "Geriye koşularda sonuncu sıradalar. Bu avantajı ve dezavantajı kullanmak istiyoruz. Hafta başından itibaren böyle çalıştık" şeklinde konuştu.

"Başakşehir değil ama Sivasspor rakibimiz"

Takımdaki eksikliklerin devam ettiğini belirten Korkmaz, geçen yıl takımda banko oynayan bazı oyunculardan sakatlık ve cezalardan dolayı hala faydalanamadıklarını kaydetti. Charles ve William'ın sakatlıklarının Milli takım arasına kadar süreceğini aktaran Korkmaz, sakatlık, cezalı oyuncular ve yeni transferlerin adaptesiyle takımda rekabetin artacağını ve bunun başarıyı getireceğini sözlerine ekledi.

Korkmaz, Sivasspor maçına puan için hazırlandıklarını belirterek, "Başakşehir rakibimiz değil ama Sivas rakibimiz. Sivas maçını kazanırsak o kadar kaosa rağmen düşündüğümüzü puanlama olarak almış olacağız. Alacağımız her puanın önemi var. Puanlama olarak zor süreçte iyi bir punda olduğumuzu düşünüyorum" diye konuştu.

"Benim takımlarım genelde az gol yiyor"

Antalyaspor'un şu ana kadar 12 golle ligin en çok gol yiyen takımı olduğu yönündeki bir soruya, 'Açıkçası bundan rahatsızım' diye cevap veren Korkmaz, "Benim takımlarım genelde az gol yiyen takımlar oluyor. Bunun üzerinde çalışıyoruz. Bunu en kısa sürede gidermek istiyoruz. Ancak ben ilk olarak puanlamaya bakıyorum. Açıkçası ne puan alırsak o önemlidir. Ama o yönde de çalışmalar yapıyoruz" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bülent Korkmaz Antalyaspor Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title