Haberler

"Bülent Korkmaz'ı Bülent Korkmaz Yapan Galatasaray'dır"

Kayseri Erciyesspor Teknik direktörü Bülent Korkmaz, perşembe günü Galatasaray ile oynayacakları Fortis Kupası çeyrek final maçı öncesi değerlendirmelerde bulunurken, Galatasaray'da çok güzel anıları bulunduğunu belirtip "Bülent Korkmaz'ı Bülent Korkmaz yapan Galatasaray'dır. Ama ,beni tanıyanlar iyi bilir, profesyonellikte duygusallığa yer yoktur" dedi.

Galatasaray maçı öncesi düzenlediği basın toplantısı ile soruları yanıtlayan Korkmaz, Galatasaray maçına yedeklerle çıkacağı yönündeki eleştiriler üzerine, "Ben takımda asla yedek as futbolcu ayrımı yapmam. Galasataray'da oynarken de öyle düşünüyordum bugün de öyle. Bir takımda 24-25 futbolcu varsa, tamamı hazır olmak zorunda. Sahaya 11 kişi çıkıyorsanız demek ki tam kadrosunuz ve sahadaki 11 en iyisini yapmak zorunda. Hazırlık kampında takımın başında değildim ve hazırlık maçı yapamadım. Aramazıa yeniden katılan arkadaşlar oldu yisdi de hava koşulları nedeniyle hazırlık maçı oynayamıyoruz. Oynamayan arkadaşların performansını maçta görmek istiyorum. Galatasaray maçı bunun için iyi bir fırsat" diye konuştu. Galasataray maçının kendisi için ayrı bir önemi olduğunu da vurgulayan Korkmaz, "Bülent Korkmaz'ı Bülent Korkmaz yapan Galasaray'dır. Ama, beni tanıyanlar bu konuda ne düşündüğümü de çok iyi bilir. Profesyonellikte duygulara yer yoktur. Para kazandığım, ekmeğini yediğim yer şuanda Kayseri. Bulunduğum yerin başarısı için elimden geleni yaparım. Galatasaray önünde de iyi oynayıp, iyi mücadele edeceğiz ve sonucu 90 dakikanın sonunda göreceğiz.Biz her zaman olduğu gibi kazanm futbolu oynayacağız. Fenerbahçe maçının ilk 60 daikasında sergilediğimiz futbolu bu kez 90 dakikaya yaymaya çalışacağız" diye konuştu.

LİGDE KALACAĞIMIZA İNANDIĞIM İÇİN GELDİM

Kayseri Erciyesspor'un yeni transferi solbek Ergün Teber de, takımın ligde kalacağına inandığı için geldiğini söyledi. Sakaryaspor'da kiralık olarak oynayan Kayserisporlu Ergün Teber, "Kayseri Erciyesspor'da oynarken, Kayserispor ilk yarıyı 11 puanla tamamlamıştı ve oraya gitmiştim.

Kayserispor 35 puanla ligde kalmıştı. Şimdi aynı şartlarda Erciyesspor'a döndüm. İnanıylorum ki Erciyesspor'da ligde kalacak" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title