Haberler

Bülent Korkmaz, Hakemlere Yüklendi

Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Hakemlerin Verdiği Yanlış Kararların Puanlar Kaybetmelerine Neden Olduğu Söyledi.

Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, hakemlerin verdiği yanlış kararların puanlar kaybetmelerine neden olduğu söyledi.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Korkmaz, yöneticilerin futbolcular ve teknik heyet hakkındaki açıklamalarından olumsuz etkilendiklerini belirterek, teknik heyet olarak başka işlerle uğraşmakla suçlandıklarını ifade etti. Geçmişte yaşanan olayları bir kenara bırakmak gerektiğini kaydeden Korkmaz, "Maçın ikinci yarısında, Sivasspor kulübesi yan ve orta hakeme baskı yaparak etkiledi. Bu da yanlış kararların verilmesine neden oldu. Oynadığımız maçlara

bakıyorum. Hakemlerin verdiği ters kararlar, puan ve puanlar kaybetmemize neden oldu. Herşeye rağmen kendime ve futbolcularıma güveniyorum. Biz, Bursaspor'u layık olduğu yere getirmeye çalışıyoruz. İbrahim Yazıcı'nın, kongrede başkan adaylığı hayırlı olsun. Bursaspor'u sevenler saha içinde ve dışında kenetlenmeli" dedi.

Öte yandan Bursaspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Gençlerbirliği Oftaşspor maçının hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.

(RF-EYB-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title