Haberler

Bülent Korkmaz: "Akhisar Maçı Zor Geçecek Ama Kazanmak İstiyoruz"

- Bülent Korkmaz: "Akhisar maçı zor geçecek ama kazanmak istiyoruz" Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz: "Ligde öyle bir büyük hedefimiz yok"ANTALYA - Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Akhisarspor maçının zor geçeceğini ama kazanmak istediklerini söyledi.

- Bülent Korkmaz : "Akhisar maçı zor geçecek ama kazanmak istiyoruz"

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz :

"Ligde öyle bir büyük hedefimiz yok"

ANTALYA - Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Akhisarspor maçının zor geçeceğini ama kazanmak istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Akhisarspor'u ağırlayacak olan Antalyaspor'da Teknik Direktör Bülent Korkmaz Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Geçen haftaki Kasımpaşa deplasmanından alınan galibiyet hakkında değerlendirmelerde bulunan Korkmaz, zor bir deplasmanda istedikleri oyunu oynayarak 3 puanla döndüklerini söyledi. Ligde her maçın zorlaşmaya başladığını dile getiren Korkmaz, "Akhisar maçının da zor geçeceğini düşünüyorum. Bu maçı zihinsel olarak iyi analiz ettik hafta boyunca. Kendi taraftarımızın önünde oynayacağız. Bu konsantrasyonu ve odaklanmayı yoğun şekilde yaşamalıyız. Kasımpaşa'da olduğu gibi Akhisar maçında da çok çabuk oynamamız gerekiyor. Milli ara öncesi maçı kazanmak istiyoruz. Akhisar savunmayı doğru yapan iyi mücadele eden bir takım. Rakibimizden daha fazla koşmalı ve mücadele etmeliyiz. Kazanma hissini yoğun yaşamalıyız."diye konuştu.

Korkmaz'dan istikrar vurgusu

Ligde her şeyin şu an istedikleri gibi gittiğini kaydeden Bülent Korkmaz, "Bu istikrarı devam ettirmemiz gerekiyor. Bu maçı kazanmak istiyoruz ama zor geçecek" dedi. Charles'in sakatlığının devam ettiğini aktaran Korkmaz, bileğinde sorun olan Hakan'ın ise bugün değil yarın antrenmana katılacağını söyledi.

"Büyük hedefimiz yok"

Ligi bu sene doğru şekilde bitirmek istediklerini kaydeden Korkmaz, "Öyle bir büyük hedefimiz yok. Bu sene doğru ve istikrarlı gidebilmek önemli. Ondan sonraki senelerde bu kulüp, o zaman düşündükleri hedefe ulaşacaklarını düşünüyorum. Alt yapıda bu potansiyel var. Aidiyet duygusuna sahip oyuncularla hedefi yükseltme olabilir."diye konuştu.

"Devamlı değişim istikrar getirmez"

Yöneticilerin her zaman takımın üstlere oynamasını istediğini ifade eden başarılı teknik adam, "Kulübün başına geliyorsanız bu hedefler olacaktır. Bizim için bu sene çok önemlidir. İstikrar her şeyin başıdır. Devamlı değişim bir istikrarı getirmez. Ben kulüpçü bir adamım. Kimsenin kulübün üzerinde olacağını düşünmüyorum. Kulüp her zaman için var olan, var olmaya devam edecek bir kurumdur. Bizler gelip geçiciyiz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bülent Korkmaz Antalyaspor Kasımpaşa Akhisar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Bugün Star TV'de Görümce filmi ekranlara geliyor. Filmin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Görümce nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Görümc ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title