Haberler

Bülent Ersoy, Tren Kazasında Hayatını Kaybedenlerden Dolayı Konserini İptal Ettiğini Duyurdu

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy Türkiye'yi yasa boğan tren kazasında, hayatını kaybedenlere saygısından ötürü 14 Temmuz'da vereceği konseri iptal ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

"İNSANA OLAN SAYGIMDAN VE SEVGİMDEN DOLAYI KONSERİ İPTAL EDİYORUM"

Diva paylaşımında şu açıklamayı yaptı;

"Saygıdeğer, .Sanatsever Aziz ve Muhterem Dinleyicilerim: Çorludaki yaşanmış olan elim tren kazasında hayatını kaybeden tüm merhum ve merhumelerin cenazeleri henüz daha kaza mahallinden ebedi istirahatgahlarına defin edilmeden, acılı ailelerinin göz yaşlarının ıslattığı mendiller kurumadan, yaralı kaza zedelerin yaralarındaki kanlar kurumadan ve yaraları sarılmadan naçizhane bendenizin şahsi menfaatlerim doğrultusunda hareket edip, sanatımı icra ederek eğlence ortamlarında pay sahibi olup konserler vermeyi kişiliğimdeki var olan insan sevgisi, saygısı vede değeri adına yüreğimden riyasız hissettiğim,bu baskın duygularım nedeniyle 14 Temmuz Cuma gecesi Çeşme Antik Tiyatrodaki konserimin tüm biletlerinin günler öncesinden satılıp tükenmiş olmasına rağmen hiç düşünmeksizin iptal ettiğimi tüm Sanatsever, Muhterem,Aziz dinleyicilerime daim olan derin saygılarımla duyurur, bu elim kazada yaşama veda eden tüm vatandaşlarımıza Yüce Allah'ımdan Rahmet ve Mağfiret,kederli ailelerine başsağlığı,tüm yaralılara da acil şifalar diler saygılarımın kabulünü istirham ederim efendim"

Bülent Ersoy, Tren Kazasında Hayatını Kaybedenlerden Dolayı Konserini İptal Ettiğini Duyurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Bülent Ersoy Çeşme Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor?
500

Yorumlar (45)

EROL TOPÇU:

DİVANIN YÜREĞİNDEKİ EDEP DUYGUSU VE ALLAH KORKUSU YETER. HELAL OLSUN.

17
3
yanıtYanıtla
makarakukarakakarakikiri:

erol harbi soy adının adamısın bro 3 love you askdmakçdmaö

yanıt0
yanıt0
ıstanbullu:

salladıgınız kısı oyle yada boyle turkıye de sanata muzık alemıne damgasını vurmus bırısı seversınız sevmezssınız belkıde yorum yapan bır cok kısı yas ıtıbarı ıle bulent ersoy ve zekı muren devrıne denk gelmemıs olabılır ama konserını ıptal etmesı bıle buyuk bır ıncelık bunu gormenın buna yorum yapmanız gerekırken yok olmedımı yok yuzune ne oldu yok bılmem ne dıye alakasız seyler yazıp durmussunuz bu arada yapmıs oldugu yardımları ver destek cıktıgı derneklerı bır arastırın ıstersenız

12
2
yanıtYanıtla
hasannn:

konser iptal etti diye helal olsun mu diyelim? ne hale düştük

7
5
yanıtYanıtla
gurbetci:

Keske Konserinin Gelirini Kazada Yaralanan, Olenlerin Yakinlarina Bagisliyacagini Soyleyip Ipta Etmeseydi. Ne oldu Iptal Edince ? Hayat Durdumu ? REKLAMLAR ISTE

10
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Helal olsun diva’ya hükümet bile programlarını iptal etmedi,gerçekten bülent hanımı çok takdir ettim.

10
0
yanıtYanıtla
Büşra:

Bende taktir ettim hocam.

yanıt3
yanıt0
GÖLGE:

Havai fişekleri iptal etmişler ya hocam. Daha ne yapacaktı (!)

yanıt1
yanıt1
ESNAF:

DEĞERİMİZ BİR HAVAFİŞEK İŞTE SENDE ANLA ARTIK ŞANSA YAŞIYORUZ ÜLKEDE DİVA YI GERÇEKTEN TAKDİR ETTİM HELAL OLSUN

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazın:

BİRAZDA MADDİ DESTEK VERSEYDİN SANKİ KONSERİ İPTAL ETMEK SEVAPMIŞ GİBİ

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title