Haberler

Bülent Ersoy, Sahneden İnip Hastaneye Gitti

Önceki gece İstanbul'da hayranları ile buluşan Bülent Ersoy, saat 03.30'da mekandan ayrılarak hastaneye gitti.

Bülent Ersoy önceki gece Jolly Joker'de sahneye çıktı. Hasta olduğunu söyleyen sanatçı, konser sonrası hastaneye gidip serum taktırdı. Ersoy, İzmir- İstanbul uçağında olay çıkardığı iddiasına da yanıt verdi.

"SÖZ VERDİĞİ MEKANA ÇIKMAMA GEREKİYOR"

Türk sanat müziğinin usta sesi Bülent Ersoy, önceki gece Vadistanbul'daki Jolly Joker'de konser verdi. Sahne öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan sanatçının sesinin kısık olduğu ve ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Hasta olduğunu söyleyen Ersoy, "Çok kötüyüm. Sanki sigara içen bir insanmışım gibi ciğerlerimde sorun olmuş. Buradan hastaneye gideceğim, serum takılacak. Söz verdiğim mekana çıkmam gerekiyor, profesyonel olmak budur" dedi.

"ÇAĞLA VE ÖZGE ŞAHİT UÇAKTA OLAY ÇIKARMADIM"

Bülent Ersoy, geçtiğimiz gün seyahat ettiği İzmir-İstanbul uçağında olay çıkardığı iddiasına da yanıt verdi. Business'ta uçan sanatçı, yanında oturan yolcuyu istemediği için kavga çıkardığı ve uçağın yarım saat rötar yapmasına neden olduğu haberlerini yalanladı: "O haberlere çok sinirlendim. Çağla Şıkel ve Özge Ulusoy da oradaydı. Allah'ıma şükürler olsun ki onlar yaşananları gördü. İyi ki o kızlar vardı, yoksa kimse inanmazdı bana, 'Yapmıştır bu' derdiniz. Bu, hayal bile edilemeyecek şekilde yalan bir haberdir. Herkes binebilir o uçağa. Yanımda kimse oturmasın istesem özel uçak alır giderim ya da iki koltuk satın alırım, bir ayağımı ona bir ayağımı buna uzatırım."

SAHNEDEN İNİP HASTANEYE GİTTİ

Basının sorularını yanıtladıktan sonra sahneye çıkan Bülen Ersoy, saat 03.30'da mekandan ayrılarak Fulya Acıbadem Hastanesi'ne gitti. Sanatçıya burada serum tedavisi uygulandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy İstanbul İzmir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kabinede değişiklik olacak mı? AK Partili Ömer Çelik yanıtladı İngiltere'de sigara satışı yasaklandı mı? İngiltere'de sigara yasağı başlıyor Süper Lig şampiyonluk oranları GÜNCEL NİSAN 2024! Bayern Münih Arsenal maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) B.Münih Arsenal maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Rüyada dağ görmek ne anlama gelir? Rüyada karlı dağ görmek neye işaret eder? Rüyada dağ manzarası görmek, Rüyada yeşil dağ görmek nedir? Bayern Münih-Arsenal maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! B.Münih Arsenal maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Zıt Anlamlı Kelimeler nelerdir? Tüm zıt anlamlı kelimelere örnekler nedir? Zıt anlamlı sözcükler konu anlatımı ve listesi! Tilâvet Secdesi nedir? Kuran'da Tilâvet Secdesi ne demektir? Tilâvet Secdesi kelimesinin tanımı ve anlamı! 23 Nisan üniversiteler tatil mi 2024? Bayern Münih-Arsenal maçı CANLI izle! 17 Nisan Bayern Münih-Arsenal Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 18 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Manchester City Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Real Madrid maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.City R.Madrid maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester City Real Madrid maçını şifresiz veren kanallar! Manchester City Real Madrid maçı nereden izlenir, hangi kanal veriyor? Manchester City-Real Madrid maçı CANLI izle! 17 Nisan M.City-Real Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (15)

Realist:

Geber!

3
11
yanıtYanıtla
dogrucu ajans:

bu yalani senmi uydurdun yoksa sen geber yalanci

yanıt6
yanıt2
Diva değil divan,karyola.:

Bunun yaşaması bile boşuna. Hiçbir işe yaradığı yok dünyada.

3
8
yanıtYanıtla
.....:

Bunu sen bilemezsin. Sadece alemleri yaratan bilir

yanıt0
yanıt1
tarik akan:

insan olmak ne zor bisey Allah kuru iftiradan saklasin kim niye uydurdu bu yalani sanatcilarimiza karsi yapilan karalamalari nefretle kiniyorum siz bülent ersoya teklif bile etseniz o kimseyi yerinden kaldirtmaz hak yemez

5
3
yanıtYanıtla
mustafa:

boy ölcünüzü aldinizmi hanimciklar beycikler hakaretlere varan elestirilerinizin hepsi bosuna ve haksizca oldu ben dedim bu iste bi bit yenigi var diye neymis yalaaaaan habermis

7
1
yanıtYanıtla
mustafa:

hayir zatende yazdigin seyden bisey anlamadim

yanıt0
yanıt0
mustafa:

hayir zatende yazdigin seyden bisey anlamadim

yanıt0
yanıt0
kansaslı:

Yapmayın etmeyin. Bunu gözümüzün içine sokmayın. Ne divası. Ne sanatçısı.

1
0
yanıtYanıtla
Sen:

Acaba sen ne işe yarıyorsun iblis

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title