Haberler

Bülent Ersoy: Lady Gaga O Zamanlar Çocuktu

Güncelleme:

Diva, tırnaklarının Lady Gaga'nın tırnaklarına benzetilmesine, "Ben bu tırnaklarımı 15 senedir bu tarz yapıyorum. O, o zamanlar çocuktu" dedi.

Bülent Ersoy’un tırnaklarının Lady Gaga’ya benzetilmesi üzerine Türk Müziğinin Divası Bülent Ersoy ilginç bir yorum yaptı.

"BEN 15 SENEDİR BÖYLEYİM"

Diva ‘’Ben bu tırnaklarımı 15 senedir bu tarz yapıyorum. Daha o çocuk (Lady Gaga) o zamanlar 13 yaşındaydı, evcilik oynuyordu!’’ dedi.

BÖLE AVRUPALI OLMAYI İSTEMEM

Bunun yanı sıra Lady Gaga’nın sahnede soyunması konusunda ise Diva ‘’Edebi bozmamak, kurallarını çiğnememek gerekir. Eğer Avrupalılaşmak buysa ben şahsen böyle Avrupalı olmayı istemem.‘’ ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Magazin

Bülent Ersoy Lady Gaga Kadın Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

zafer tura:

. . . diva mutasyona uğramış. . . . .

15
1
yanıtYanıtla
AHA:

DUA ETSİN BİŞEYE BENZETMİŞLER. ŞAHSEN BEN ÇOĞU ZAMAN HİÇBİŞEYE BENZETEMİYORUM =))

8
2
yanıtYanıtla
gülce:

saçında benzemiş abla :))

7
0
yanıtYanıtla
cem:

bune yaa gulhaneparkindan kacmis sebek gibi halka biraz saygin olsun cikarmayin ekranlara su aykiri neudugu belirsiz hastayi coluk cocuk halkin dengesi bozuluyo.

5
1
yanıtYanıtla
Efe Okan:

Lady Gaga`nin tirnagi olamayacagi için kizmistir.

4
0
yanıtYanıtla
adar:

Lady Gaga Amerikalı zaten Bülent abla. Amerikalılarda her yol var. Ünlülerinin hiç birisi ayık gezmiyor. Hepsi keş hepsi leş. Sonra otel köşelerinde Anna Nichole Smith gibi aşırı dozdan ölüyor. Ya da intihar ediyor.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title