Haberler

Bülent Ersoy 11 Yıl Sonra Eski Eşine Notunu Verdi: 100

Güncelleme:

Bülent Ersoy, 11 yıl sonra eski eşi Armağan Uzun'a Popstar'da "'Hayatımın en büyük hatasını yaptım' diyenler. Sadece sana 100 veriyorum" sözleriyle puan verdi.

Popstar 2018 ses yarışmasının jüri üyesi Bülent Ersoy, yıllar sonra eski eşi Armağan Uzun'la karşı karşıya geldi.

ESKİ EŞİNİN MİZANSENİNİ BEĞENMEDİ

Popstar 2018 sahnesinde, yarışmacı Salih Zülüfoğlu ile Ersoy'un eski eşi Armağan Uzun'un, Nejat Alp'ın "Arkadaşım" adlı şarkısını seslendirdi. Ersoy sahnede, aynı kadın tarafından aldatılan iki arkadaşı canlandıran Zülüfoğlu ve eski eşi Armağan Uzun'un mizansenini beğenmedi.

"SADECE SANA 100 PUAN VERİYORUM"

Ersoy, mizansene sinirlenerek eski eşi Armağan Uzun ve yarışmacı Zülüfoğlu'na 50 puanı layık gördü. Düet bittikten sonra Ersoy'un eski eşi Armağan Uzun sahneden ayrılırken Ersoy, eski eşine atıfta bulundu. Yarışmacı Zülüfoğlu'na verdiği puanı değiştiren Ersoy, "Bu numarayı sadece sana veriyorum. Haberin ola sadece sana. 'Hayatımın en büyük hatasını yaptım' diyenler. Sadece sana 100 veriyorum" diyerek verdiği 50 puanı değiştirdi.

OSMAN TAN ERKIR ARAYA GİRDİ

Programın yapımcısı ve sunucusu Osman Tan Erkır, Ersoy'un yarışmacı Zülüfoğlu'na verdiği 50 puanı az bularak ikna etmeye çalıştı. Erkır, ikna olarak Ersoy'a, "Bülent Ersoy hakkaniyet sahibi bir insandır. Her an oyunu değiştirebilir. Küçük kızgınlıklar yaşayabilir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Osman Tan Erkır Armağan Uzun Bülent Ersoy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (21)

Adil:

Suriyelilere acımayın

14
53
yanıtYanıtla
Hüsamettin:

Allah akıl fikir versin okuyanada üşenmeden yorum yazana da bende dahil tabiii

16
4
yanıtYanıtla
mlk:

''Hayatımın en büyük hatasını yaptım'' diyenler. Sadece sana 100 veriyorum'' bu ne be?

20
0
yanıtYanıtla
Moruk:

Git bi fare zehiri al onu suyla karistir yatmadan once ic vatana millete bi hayrin dokunsun vatansever dostum...

6
7
yanıtYanıtla
krıptoakın:

ne işi var la bu salatalığın orda

10
1
yanıtYanıtla
OrhanBaba:

pislik! Umarım cehennem senin gibilerle dolarda başka kimse girmez tüh suratına.

3
6
yanıtYanıtla
bura:

bu haberi anlayanlara bedava internet var

9
0
yanıtYanıtla
adanali efendi hüsnü:

bu iste kesin bir CHP oyunu var

3
6
yanıtYanıtla
İlerici:

Tüm ilericiler! burada

1
7
yanıtYanıtla
birisi ve müsafir:

bazen insanın çıkış yaptığı yerden yolu tıkanabiliyor. armağan başka yerden parlasaydı çok daha meşhur olabilirdi. kararlar değişmişse bu son popstarla eskiden estirdiği rüzgarla ilerleyebilir. bir tarkan hatta daha fazlası olmaması için bir neden yok aslında. ama ondan daha gençler çoktaan yolun yarısını yürüdüler.

2
5
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title