Haberler

Bülent Ersoy'dan Onur Akay Açıklaması!


Çok sayıda sanatçının ölüm haberini duyurduğu için 'Felaket Tellalı' lakabı ile üne kavuşan ses sanatçısı Onur Akay, geçtiğimiz günlerde canlı yayında "Ben Bülent Ersoy'u sevmeyen biri olsam, elimde sakallı fotoğrafı var onu da atardım" açıklamasını yapınca, Bülent Ersoy'dan "Felaketlerden felaket beğensin" yanıtını aldığı iddia edilmişti. Akay, kendisi hakkında tehdit içeren ifadeler kullandığı gerekçesiyle, sabah saatlerinde Diva Bülent Ersoy hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Daha sonra gazeteci Seyhan Erdağ hem Akay'la hem de Ersoy'la telefonla konuşarak olayı aydınlattı.

SEYHAN ERDAĞ ERSOY'LA AKAY'I BARIŞTIRACAK!

Bülent Ersoy'un kendisi ile ilgili açıklamalarını Instagram adresinden paylaşan ünlü sanatçı Onur Akay, "Bülent Ersoy'un bana, "felaketlerden felaket beğen" dediği iddia edilmiş ve avukatım Sibel Sevinç Deveci de sabah suç duyurusunda bulunmuştu. Çıkan haberlerden sonra bugün değerli gazeteci Seyhan Erdağ, hem Bülent Hanım'la hem de benimle telefonla konuştu. Bülent Hanım, "Ben böyle bir tehdidi zamanında yapmadım ki şimdi yapayım. Yazın yazacak konu bulamıyorlar, ortalığı bulandırmak için yapay gündem oluşturmaya çalışıyorlar." demiş. Bülent Hanım sinirlidir, dominanttır, haksızlık karşısında susmaz ama böyle tehditkâr bir şekilde konuşmaz demiştim ve çok üzülmüştüm. Kendisinden bunu duyunca çok mutlu oldum. Ayrıca Seyhan, sizi bir araya getireceğim dedi. Bende ustamın elini öper, özür dilerim artık." ifadelerini kullandı.
DİVA AÇTIĞI DAVAYI ÇEKECEK Mİ?
Geçen sene Bülent Ersoy'un gençlik dönemine ait hiçbir yerde olmayan fotoğraflarını, Facebook adresinden paylaşan Onur Akay, Ersoy'u yine çok kızdırmıştı. Bülent Ersoy Onur Akay'a 50 bin TL'lik tazminat davası açmışı ama Akay, Ersoy'un elini öperse Diva davasından vazgeçecek mi zaman gösterecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bülent Ersoy Onur Akay Seyhan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title