Haberler

Hayvanseverlere Verdiği Sözünü Bozan Bülent Ersoy, Yeni Kürkleri İçin 500 Bin TL Harcadı

Güncelleme:

Hayvanseverlerden gelen tepkiler üzerine bir süre kürk giymeyi bırakan Bülent Ersoy, "Çok hasta oluyorum" diyerek yeniden kürk giymeye başladı. Diva, bunun yanı sıra bir mağazadan 500 bin TL'lik kürk sipariş verdi.

Diva Bülent Ersoy, bir buçuk sene önce giydiği kürklerden dolayı hayvanseverlerden tepki çekince artık giymeme kararı aldı. Ancak Ersoy, "Çok hasta oluyorum, zatürre oldum" diyerek bir süredir giymediği kürklerini dolabından çıkardı.

Kürk koleksiyonuna her geçen gün bir yenisini ekleyen Bülent Ersoy, son olarak beyaz renkte uzun bir kürk satın aldı. Ersoy'un satın aldığı beyaz kürkün fiyatı ise 150 bin TL.

YENİ KÜRKÜYLE YÜRÜMEKTE ZORLANDI

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının haberine göre; kürkün ağırlığından dolayı yürümekte zorlanan Diva, taksiye binerken muhabirlerden yardım istedi.

Bülent Ersoy 150 Bin TL Değerindeki Kürküyle Yürümekte Güçlük Çekti

10 TANE KÜRK GETİRTİLDİ

Nişantaşı'nda görüntülenen Diva'nın bir kürk mağazasından 500 bin TL değerinde ürün siparişi verdiği öğrenildi. Mağaza Diva'nın beğenmesi için yurt dışından 10 tane özel kürk getirtti. Ersoy ise bu kürklerin içinden 3 tanesini seçti ve beğendikleri biri de leopar desenli.

Bülent Ersoy 150 Bin TL Değerindeki Kürküyle Yürümekte Güçlük Çekti

Bülent Ersoy 150 Bin TL Değerindeki Kürküyle Yürümekte Güçlük Çekti

Bülent Ersoy 150 Bin TL Değerindeki Kürküyle Yürümekte Güçlük Çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (71)

ASLI:

KURBAN KESENLER BU HABARE NEGATİF YORUM YAPMASIN SİZİNDE FAZLA FARKINIZ YOK. YA NASIL KIYIYORSUNUZ MASUM KUZUCUKLARA HİÇMİ İÇİNİZ SIZLAMIYOR.

3
13
yanıtYanıtla
Tolga:

İnsanların inandığı dini için kestiği kurbanın insan kesilmemesi için gökten inmesi gibi bir durum var. Herkesin yaptığı kendini ilgilendirir. Kimse sana saygısızlık etmiyorsa dini bir ibadet olan kurbana dil uzatmayınız. Zira onunla belki bütün yıl et yiyebilen insanlar oluyor. Vahşi şekilde öldürülen hayvanlara, eziyet edenlere bunlara bende kızıyorum ama kurban çok farklı. O nedenle insanları eleştirebilirsiniz ancak yaptığınız dini ayrımcılığa girer ki buda suçtur.

yanıt6
yanıt0
hoopp:

senin yerken hiç için sızlıyormu ?

yanıt2
yanıt1
HAH:

Görgüsüz

11
2
yanıtYanıtla
AAAAAAAAAAAAAAAAAA:

BU İNSAN BU PARALARI NEREDEN BULUYOR ANLAMIYORUM. . . . . .

13
0
yanıtYanıtla
AAAAAAAAAYAAAA:

SANA NE Kİ SALAK

yanıt0
yanıt7
MEHMET:

BÜLENT ERSOY TÜM MALVARLIĞINI MEHMETÇİK VAKFINA BIRAKTI SAYGILI OLUN

4
8
yanıtYanıtla
sidar karabulut:

bir doğru 1000 yanlışı temizlemiyor maalesef

yanıt3
yanıt0
AFACAN:

BIRAKACAK KİMSESİ VARMI Kİ SAYGILI İNSAN???

yanıt1
yanıt0
Gullu:

Bu sabah uyandigim kuslar cevrede hep yem ariyorlardi cunku hava soguk yem yok disarda bende elimde olan 4 tl ile marketten bugday alip verdim onlara anlayan anladi

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title