Haberler

Bülbüller Grup, Clup Skoda’yı ağırladı

Sakarya, Düzce ve Kdz Ereğli Skoda yetkili ve tek bayi oolan Bülbüller Motorlu Araçlar (Bülbüller Grup), hafta sonu "Clup Skoda" üylerini ağırladı.

DÜZCE CADDELERİ

İnternet aracılığı ile birbirleriyle tanışarak Clup Skoda’yı kuran Skoda kullanıcıları, hafta sonu Bülbüller Grup Düzce bayii’nda biraraya geldi. Bülbüller Grup’un ev sahipliğini yaptığı hafta sonu programında yaklaşık 15 Clup Skoda üye ve aileleri ile Bülbüller Grup personeli, yaptığı 30 araçlık konvoyla Düzce’nin caddelerinde dolaşarak boy gösterdi.

KAYNAŞMA ORTAMI

Ardından hep birlikte Aydınpınar'da Alabalık Evi’ne Clup Skoda üyeleri burada yemyeşil ortamda oksijen depolayarak alabalık yeme fırsatını yakaladı. İlk kez bulıuşan Skoda Clup Skoda üyeleri ve aileleri, birbirleriye hem tanışma hemde kaynaşma fırsatı bulurken, bundan sonrada her yıl artan üyelerlke birlikte biraraya geleceklerinin kararını verdi.

CLUP AVANTAJLARI

Bülbüller Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bülbül’ün yoğun işlerinden dolayı katılamadığı programda konuşan Düzce bayi Büdürü Yusuf Taşkıran, buluşmalarını illerinde gerçekleştirmeleri ve katılımlarından dolayı Clup Skoda üyelerine teşekkür etti. Taşkıran ayrıca Bülbüller Grup olarak, Clup Skoda’nın avantajlarından bahsederek, kendilerine çıkartacaklar üye kartlarıyla bir çok indirimden de yararlanabileceklerini söyledi. (Levent CANDAN / Bülbüller grup - SAKARYA)

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title