Haberler

Bulanık'ta 'Gün Işığı' Kampanyası

Muş'un Bulanık İlçesi Vali Selahattin Hatipoğlu Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (yibo)öğrencileri, İhtiyaç Sahibi Öğrenciler İçin Kampanya Başlattı

Muş'un Bulanık İlçesi Vali Selahattin Hatipoğlu Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO)öğrencileri, ihtiyaç sahibi öğrenciler için kampanya başlattı.

Bulanık YİBO'da 2010-2011 eğitim-öğretim yılı içerisinde ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye malzemesi ve giyim ihtiyaçlarının karşılanması için 'Gün Işığı' kampanyası başlatıldı.

Vali Selahattin Kız YİBO Müdürü İshak Bostancı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 'Umudun ateşi için bir ışıkta sen yak', 'Aydınlığa ilk adımda yanımda ol', 'Kelebekler özgürce uçsun diye bir ışıkta sen ol' ve 'Bir umut düşer yüreğime sesimi duyarsınız' sloganlarıyla, yardım kampanya başlattıklarını söyledi.

Herkesten yardım kampanyasına destek isteyen Bostancı, 'Biz okul olarak toplum hizmeti için bir kampanyaya karar verdik ve öğretmen arkadaşlarımızla toplanarak böyle bir kampanya başlattık. Kampanyamız için gerekli tüm izinleri aldık. Amacımız fakir ve ihtiyaç sahibi köy veya şehir merkezindeki öğrencilere yardım etmektir' dedi.

Ne kadar çok yardım toplayabilirlerse, o kadar çok fakir öğrenciyi sevindirebileceğini anlatan Bostancı, Bulanık Kaymakamı Ferit Görükmez'in de kampanyaya destek verdiğini ifade etti.

(MFT-AYZ-ÜNS) - MUŞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title