Haberler

Bulam-Der Kültür Evi Açıldı

Seyhan Belediyesi tarafından temeli atılan Adana Bulamlılar ve Çevre Köyler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Bulam-Der) Kültür Evi, tamamlanarak açılışı gerçekleştirildi.

Seyhan Belediyesi tarafından temeli atılan Adana Bulamlılar ve Çevre Köyler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Bulam-Der) Kültür Evi, tamamlanarak açılışı gerçekleştirildi.

Açılış töreninde konuşan Bulam-Der Başkanı Yılmaz Parlak, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a yapılan kültür evi nedeniyle teşekkür etti.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise her açılışlarının adeta miting havasında geçtiğini belirterek, halkçı bir anlayış ile hizmet üretmeye çalıştıklarını söyledi. Karalar, "Bugün burada önemli bir açılış gerçekleştiriyoruz. Bu güzel eseri kazandırmaktan dolayı yaşadığım onuru, gururu ve sevinci söylemek istiyorum. Hayırlı olsun. Halk ile birlikte, halkın yanında, emekçinin yanında, emeği savunan, emekçinin hakkını veren ve nerede ne ihtiyaç varsa onu yapan belediye olmalıydık ve öylede olduk. Buraya taziye evi, kültür evi gerekiyordu yaptık. Mahalle halkına hayırlı olsun 12 taziye evi yaptık. Bitmiş ve açamadığım 3 park, 2 taziye evi, 2 kreş var. Açılışlarımız adeta miting gibi oluyor burada da öyle oldu. Hepinize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kültür evinin açılışı gerçekleştirildi.

Açılış törenine CHP Adana milletvekilleri Elif Doğan Türkmen, İbrahim Özdiş, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Zeydan Karalar Seyhan Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title